Mentor- & Ind i Essensen-forløb

Lev din essens i praksis

Ole Vadum Dahl tilbyder med det 1-årige mentorforløb et intenst udviklingsforløb, Som bl.a. er baseret på:

Bæredygtighed
Mentorforløbet sigter på at give dig tilstrækkeligt med erfaringer og psykologisk værktøj til, at du efterhånden kan erstatte dine lejlighedsvise eller måske endda sjældne højdepunktsoplevelser” i dit liv med en mere permanent oplevelse af glæde, mening, frihed og forbundethed.

Dynamik
Forløbet er baseret på en levende og dynamisk undervisningsform med en rigtig fin balance mellem kropslig udfoldelse, følelser, tanker og meditativ ro.

Erfaring
Grunden til at Ole Vadum Dahl kalder det 1-årige forløb for ‘mentorforløbet’ er, at han her deler sine mere end 35 års personlige og professionelle erfaringer med menneskelig udvikling. En mentor vejleder og støtter ud fra sine egne erfaringer frem for at formidle teori. Når Ole nu og da præsenterer dig for teoretiske begreber er det derfor primært for at sætte begreber på egne erfaringer.

Humor
Ole er kendt for at dele sine dybe eksistentielle og spirituelle erfaringer på en uhøjtidelig og ofte meget humoristisk måde, så modulerne på mentorforløbet er også i høj grad præget af glæde og latter.

Indsigt
På mentorforløbet vil du få et nyt sprog og vigtige nye begreber til at kunne sætte både dine egne og andre menneskers eksistentielle eller spirituelle oplevelser ind i en større forståelsesramme. Når vi beskæftiger os med dybe eksistentielle temaer og den transpersonlige dimension af os, er det vigtigt at have nogle gode “landkort” at navigere efter.

Jordforbindelse
Ole Vadum Dahl har en meget praktisk tilgang til spirituel udvikling. Som mentor deler han sine egne erfaringer gennem mere end 35 år med dig og giver dig masser af konkrete måder at omsætte dine indsigter og oplevelser på i din almindelige hverdag efter modulerne.

Rummelighed
Mentorforløbet foregår i en usædvanlig åben, hjertelig og gensidig respektfuld atmosfære med plads til forskellige mennesketyper, baggrunde og erfaringer.

Sammenhæng
Hele ideen med den essentielle livspraksis er at få din essens, din inderste værenskerne og din praktiske hverdag til at gå op i en højere enhed. Det er bl.a. derfor, Ole Vadum Dahl kalder sin tilgang til udvikling for den essentiel ‘livspraksis’.

 

Hvem underviser på forløbet?

Ole Vadum Dahl underviser selv på 5 ud af de i alt 7 weekend-moduler, mens der på de 2 øvrige moduler bliver undervist af kompetente undervisere fra ID Academy med særlige kompetencer og erfaringer indenfor de pågældende modulers temaer.

 

Hvordan er forløbet bygget op?

Mentorforløbet består af i alt 22 dage over ca. et år, fordelt på 6 weekender: fredag kl. 15.00 – 21.00, lørdag kl. 10.00 – 17.30 og søndag kl. 10.00 – 16.00 samt et 4-dages retreat fra torsdag kl. 15 til søndag kl. 16.

Ind mellem weekend-modulerne har du som deltager på mentorforløbet mulighed for at deltage gratis i Ole Vadum Dahls aftenworkshops rundt omkring i landet.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.