Efterårs-retreat

Efterårs-retreat 2017
Selvindsigt

På dette 4-dages retreat vil vi på både stille og dynamiske måder arbejde med et spørgsmål, som mennesker gennem årtusinder har stillet sig selv, nemlig “hvem er jeg”.
I vores daglige liv er vi stort set alle identificeret med vores historie, alder, køn, job, sociale status, evner, tanker, følelser osv. – Men er det, hvad vi dybest set er?
Vores dybeste ‘sande’ natur har dog intet med roller, etiketter eller selvbilleder at gøre. Ved dag for dag at dykke dybere ind i spørgsmålet “Hvem er jeg” på en både psykologisk og meditativ måde, vil vi i løbet af retreatet få en direkte erkendelse af vores dybeste værenskerne, vores dybeste identitet, der er en uudtømmelig kilde af fred, glæde, kærlighed og frihed.

I praksis starter hver morgen med en times kropslig dynamisk meditation, og hver eftermiddag slutter tilsvarende med fysisk udfoldelse. Her ud over er dagene struktureret med runder a 50 minutter, hvor du sammen med de øvrige deltagere på retreatet fordyber dig i mysteriet om, hvem du dybest set er i mere eksistentiel og spirituel forstand. Det skal ikke forstås som en selvanalytisk proces, selvom du også på et psykologisk plan vil blive en del klogere på dig selv. Det egentlige formål med processen er at give dig en dybere og dybere direkte ordløs erkendelse af din egentlige ‘sande’ natur.

Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i de fire dage og ikke have nogen kommunikation ud af huset.

Eneste forudsætninger for at deltage er, at du overholder retningslinierne for retreatet, og at du er åben overfor at dele dine tanker, følelser og oplevelser med de andre deltagere under vejs.

Mødetider:
Torsdag: 15-22
Fredag: 7-22
Lørdag: 7-22
Søndag: 8-16

Tilmeld dig: KLIK HER

 

Praktiske oplysninger

Sted: Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted.

Pris: 3900 kr. pr. retreat som inkluderer vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.