Ind i essensen-retreat

Ind i essensen-retreat 2018
Vejen til din indre kilde

Tidspunkt:
Uge 05, den 1. – 4. februar 2018: Tilmeld dig: KLIK HER
Uge 31, den 2. – 5. august 2018: Tilmeld dig: KLIK HER

På dette 4-dages retreat vil vi på både stille og dynamiske måder arbejde med et spørgsmål, som mennesker gennem årtusinder har stillet sig selv, nemlig “hvem er jeg”.

I vores daglige liv er vi stort set alle identificeret med vores historie, alder, køn, job, sociale status, evner, tanker, følelser osv. – Men er det, hvad vi dybest set er?
Ifølge Ole Vadum Dahl har vores dybeste ‘sande’ natur dog intet med roller, etiketter eller selvbilleder at gøre. Vi er så meget mere end det.

Ved dag for dag at dykke dybere ind i spørgsmålet “Hvem er jeg” på en både psykologisk og meditativ måde, vil vi i løbet af retreatet få en direkte erkendelse af vores essens, vores dybeste værenskerne, og identitet, der er en uudtømmelig kilde af fred, glæde, kærlighed og frihed.

I praksis starter hver morgen med en times kropslig dynamisk meditation, og hver eftermiddag slutter tilsvarende med fysisk udfoldelse.
Her ud over er dagene struktureret med en blanding af perioder med stille meditativ fordybelse og ‘inquiry’-runder, hvor du sammen med de øvrige deltagere fordyber dig i mysteriet om, hvem du er i mere eksistentiel og spirituel forstand.

Formålet med processen er at give dig en direkte ordløs erkendelse af din essens, dvs. din egentlige ‘sande’ natur.

Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i de fire dage og ikke have nogen kommunikation ud af huset.

Mødetider:
Torsdag: 15-22
Fredag: 7-22
Lørdag: 7-22
Søndag: 8-16

Praktiske oplysninger

Sted: Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted.

Pris: 4500 kr. pr. retreat som inkluderer vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser

 

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.