Sjælemøde-retreat

Sjælemøde-retreat 2018
Vejen til dit essentielle hjerte

Meditation og spirituel udvikling handler ikke blot om, at vi hver især finder indre ro og mening med livet. Ifølge Ole Vadum Dahl handler det i endnu højere grad om at åbne hjertet og finde ind til nye dybder af kontakt og medfølelse med andre. Når vi er i stand til at møde andre åbent   fra vores essens, vores inderste værenskerne uden masker eller forestillinger om os selv, har vi mulighed for at opleve en fuldstændig fri og empatisk kontakt med andre, som overgår noget, vi sædvanligvis oplever, selv med mennesker vi ellers er tæt på. Det er, hvad Ole kalder et ‘sjælemøde’. Fra vores essens har vi i det hele taget mulighed for at indgå i et dybt ordløst fællesskab, hvor vi får en direkte eksistentiel erkendelse af, at vi alle på et dybt plan er bevidsthedsmæssigt forbundet og derfor ikke adskilte og alene.

Ved at gå gennem en række processer, der dag for dag tager os dybere ind i oplevelsen af ‘vi’, og gennem daglige stille meditationer med fokus på hjertet, får vi på dette retreat lejlighed til at opdage dybere lag af empati og kærlighed, som vi kan tage med hjem og berige vores hverdag med.

I praksis starter både morgen-, eftermiddags- og aftensessionerne med en times stille opmærksomhedsmeditation, hvor der kun lejlighedsvist vil blive guidet. De egentlige instruktioner og mere strukturerede processer og meditationer foregår i tiden ind imellem de tre faste stille perioder. Ved starten af retreatet vil der dog blive givet klare instruktioner og guidninger, så vi kommer godt i gang.

Hver eftermiddag vil blive afrundet med en times dynamisk kropslig meditation, som involverer åndedræt, bevægelse etc.

Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i de fire dage og ikke have nogen kommunikation ud af huset.

Mødetider:
Torsdag: 15-21
Fredag: 9-21
Lørdag: 9-21
Søndag: 9-16

Uge 21 den 24. – 27. maj 2018 Tilmeld dig: KLIK HER

Praktiske oplysninger

Sted: Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted.

Pris: 3900 kr. pr. retreat som inkluderer vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.