3,5 minutter,
Fra Ålborg vinteren 2016.

Ordet karma er næsten blevet en del af almindelig sprogbrug ligesom ord som mantra, guru, tantra og andre begreber, som oprindeligt stammer fra en meget gammel indisk spirituel tradition. Men hvad forstår vi moderne mennesker med det? Er det en omskrivning af det kristne “du høster som du sår”, er det en fatalistisk ide om at få øretæver for det vi gjorde i et tidligere liv, er det loven om tiltrækning eller noget helt fjerde?
På en af sineaftenworkshops i januar 2016 blev Ole Vadum Dahl spurgt om, hvad han forstår ved begrebet karma. Hør
 hans inspirerende svar i denne korte video. Som altid er svaret jordnært, udogmatisk og baseret på Oles egen levede erfaring. 
Hvis du selv holder af meditativ fordybelse, gerne vil have nogle svar på livets store spørgsmål som udspringer af reel erfaring, og måske endda gerne vil have et par staldfiduser med hjem til din egen personlige udvikling, så kom og vær med på en af Oles populære aftenworkshops. Se en samlet oversigt over, hvor og hvornår han afholder sine næste events her: www.vadumdahl.dk/nye-foredrag-og-arrangementer/ind-i-essensen
og se i øvrigt, hvad Ole Vadum Dahl står for og formidler på https://www.vadumdahl.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.