3,5 minutter
Fra Århus januar 2016.

Ud over a Ole Vadum Dahl i denne korte video tilføjer et interessant og ganske smukt perspektiv på demens, der jo ellers er en sygdom med alvorlige og ulykkelige konsekvenser for både den ramte og omgivelserne, handler dette indlæg nok så meget om forholdet mellem ego-selvet og vores essens, den dybeste værenskerne og oplevelse af identitet.
I den danske kultur generelt og i spirituelle miljøer i særdeleshed betragtes vores ego mere eller mindre som noget negativt, men også her tilføjer Ole et nyt perspektiv, som måske kan give os et mere positivt syn på egoet. Han taler her om egoet som et ‘køretøj’ for essensen, et nødvendigt filter som vi er nødt til at have for at leve ud fra vores essens. Som den amerikanske filosof Ken Wilber har sagt: “Det handler ikke om ego minus men om ego plus”, dvs. ikke om at forsøge at slippe af med sit ego men om at have et velintegreret modent ego-selv, der fungerer som et redskab for noget dybere.
Se denne video, som er optaget ved en ‘Ind i essensen’-aftenworkshop i Århus vinteren 2016. Under den sidste del af workshoppen kan man stille Ole Vadum Dahl spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og dette er bare et af utallige eksempler på Oles dybsindige og ofte morsomme svar.
Hvis du selv kunne tænke dig at deltage i en af Ole Vadum Dahls aftenworkshops eller måske endda gå endnu dybere og deltage i hans 1-årige mentorforløb, så kig ind på hans officielle webside: www.vadumdahl.dk Her finder du også et væld af videoer, artikler, citater, anekdoter og andet inspirerende indhold, som altsammen har til formål at gøre dig klogere på dig selv og dit liv.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.