8 minutter
Fra Ålborg vinteren 2016.

Er himlen det åbne rum over vores hoveder med sol, vind og skyer, er det et sted vi kommer til, når vi dør, hvis vi ellers har opført os ordenligt, eller er det en salig sindstilstand?
Det  kommer rigtig meget an på, hvad vi taler om, og hvem vi taler med.
På Ole Vadum Dahls kurser og retreats stiller deltagerne ofte spørgsmål om alt mellem himmel og jord, dvs. om alt lige fra dybe eksistentielle og åndelige spørgsmål til jordnære temaer som parforhold, karrierevalg, følelser, stress osv. – I dette klip, der stammer fra en af Oles meditative aftenworkshops i januar 2016, bliver han spurgt om, hvad han forstår ved himmelen, og hvad han tænker om det der sker, når vi dør. Som du vil se, tolker Ole begrebet himmelen meget anderledes, end man gør i de religiøse traditioner og giver et interessant perspektiv på begrebet, som gør det relevant for os alle her og nu.
Se mere om Ole Vadum Dahl, hans unikke tilgang til  udvikling og hans kurser og udviklingsforløb på https://www.vadumdahl.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.