5 minutter
Fra Højer foråret 2016.

Det giver Ole Vadum Dahl et usædvanligt og originalt svar på i denne korte video, der er optaget på en af Oles “meditative ‘Ind i essensen’-aftenworkshops. Den 15. marts 2016 var Ole på besøg i Højer i Sønderjylland, og også her sluttede aftenen med gode spørgsmål fra deltagerne om selvudvikling, relationer, livets store spørgsmål og meget andet.
Her giver Ole Vadum Dahl konkrete tips til, hvordan vi kan imødegå andre menneskers kritik, bebrejdelser eller andre former for negativitet, så vi ikke bliver påvirket af den og måske oven i købet får taget luften ud af en anspændt situation. Giv lige dig selv den gave at se denne video. Det tager 5 minutter. Her får du et af Oles utallige  livspraktiske tips til at håndtere en typisk vanskelig situation i hverdagen. Måske får du allerede brug for det i dag.
Hvis du godt kan lide at fordybe dig i meditativ ro, genfinde den indre harmoni og få inspiration til, hvordan du gør hele livet til en fornøjelig udviklingsproces, så kom og mød Ole Vadum Dahl på en af hans aftenworkshops. Her har du også lejlighed til at få svar på dine personlige spørgsmål.
Og hvis du kunne tænke dig at få en af Danmarks absolut mest erfarne undervisere i mindfulness, meditation og personlig udvikling som din mentor i et års tid, så se lige denne webside: www.vadumdahl.dk
Ole underviser og vejleder tusindvis af mennesker på sine intense forløb, og du kan også være med.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.