6 minutter
Fra Silkeborg efteråret 2015.

For nogle år siden blev der udgivet en bog, som vist  hed noget i retningen af “Kunsten at falde fra hinanden uden at gå i stykker”. Det er faktisk det, dette spørgsmål dybest set handler om.
I dette tankevækkende lille videoklip fra en af Ole Vadum Dahls “Ind i essensen”-aftenworkshops besvarer Ole et spørgsmål fra en deltager om, hvorvidt det er rigtigt, at jeget sommetider går i opløsning under dyb meditation.
Hør hvordan Ole Vadum Dahl ved  at bruge et par virkelig rammende metaforer og ved at synge en gammel dansk sang, får givet spørgeren et svar som både er præcist, morsomt og til at forstå for de fleste.
De åbne “Ind i essensen” aftenworkshops leder op til Ole Vadum Dahls 1-årige mentorforløb, hvor deltagerne både har chancen for at opbygge deres egen unikke essentielle livspraksis og samtidigt gennemgå en dyb personlig transformationsproces.
Læs om de kommende Ind i essensen-aftener her.
Læs om mentorforløbet her: www.id-mentor.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.