3 minutter
Fra Silkeborg efteråret 2015.

Ole Vadum Dahl besvarer her et spørgsmål fra en deltager på en af sine Ind i essensen-aftener om, hvorvidt det sommetider er nødvendigt at lukke sit hjerte.
Hvis du tidligere har lært forskellige teknikker til at beskytte dig selv mod andre mennesker og deres ‘negative energier’, vil du sikkert blive overrasket over Oles svar, som både er temmelig anderledes end det, man ofte lærer på spirituelle kurser, og samtidigt vil du måske synes, at det han svarer, faktisk er ganske naturligt og indlysende.
Hvis du overvejer  at deltage i et personligt udviklingsforløb, kan det være en god ide at kigge nærmere på Ole Vadum Dahls mentorforløb.
Det 1-årige Mentorforløb er et virkelig dybtgående udviklingsforløb over 7 weekender, hvor du har mulighed for at bygge bro mellem dit almindelige gode liv og den dybere åndelige dimension af dig,
Eller hvis du vil have en lille smagsprøve på Oles evne til at guide mennesker ind i dybe meditative processer, så deltag i en af hans Ind i essensen aftenworkshops. Læs mere og tilmeld dig her: Events ved ID Academy.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.