6,5 minutter
Fra København efteråret 2016.

Mon ikke vi alle kender klicheerne om at elske sig selv, før vi kan elske andre. Det kan være sandt nok, men i denne situation, hvor Ole Vadum Dahl forholder sig konkret til den der spørger i stedet for at give et generelt og upersonligt svar, bliver det hele vendt lidt på hovedet.
På Oles Ind i essensen”-aftenworkshops er den sidste del af aftenen sat af til spørgsmål og svar i forhold til kærlighed, parforhold, meditation, udvikling eller livets store spørgsmål. Se denne korte video og hør dette usædvanlige og for spørgeren uventede svar.
God fornøjelse. Måske er der også noget i Oles svar, som du kan bruge.
Og se mere om Ole Vadum Dahls unikke essentielle livspraksis på www.vadumdahl.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.