7 minutter
Fra Silkeborg efteråret 2015.

Mange af os ved godt fra hjerte, hvad der er rigtigt at gøre,  og hvad der dybest set vil give os mere mening og glæde i livet, og samtidigt oplever vi måske igen og igen, at noget andet og mere overfladisk eller snæversynet løber afsted med os og får os til at tage de forkerte beslutninger.
Det er netop det dilemma, som en af deltagerne på Ole Vadum Dahls meditative “Ind i essensen”-aftenworkshops præsenterede  ham  for i efteråret 2015.
Se videoen og hør Oles både meget sjove og dybsindige svar i denne optagelse. Måske kender du dette eller et lignende dilemma i dit liv.
her får du også forklaringen på, hvad forskellen er på “ego minus” og “ego plus”. Det er nok noget andet, end du tror på forhånd!
God fornøjelse.
Kunne du tænke dig at gennemgå en dyb personlig udvikling, der også holder på den lange bane?
Hvordan med at få hjælp til at finde ind i din egen unikke essentielle livspraksis, så du kan få dig selv som både krop, sind og sjæl til at gå op i en højere enhed med din almindelige travle hverdag?
Så benyt dig af chancen for at få en af Danmarks mest visionære og erfarne undervisere som din mentor i et år og få en unik sparring i forhold til at få dit liv til at hænge endnu bedre sammen og til at føle dig som et mere helt menneske.
Gå ind på www.id-mentor.dk og læs om Ole Vadum Dahls intense mentorforløb.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.