4 minutter
Fra Ålborg vinteren 2016.

Krop, sind og ånd-begrebet er ikke længere forbeholdt spirituelt interesserede eller alternative mennesker. Den indgår faktisk også i noget så videnskabeligt som fremtidsforskningen. her taler man om, at fremtidens mennesker vil vælge en MBS frem for en MBA. OG i fremtidsforskningen står en MBS for en Mind, Body and Soul-orienteret udvikling eller uddannelse. Det er altså lige på trapperne at snakken om krop, sind og sjæl ikke alene bliver stuerent men også en mega-trand i både erhvervsliv og samfundet som sådan.
På den lille turne rundt i Jylland i januar og februar 2016 med sin meditative “Ind i essensen”-aftenworkshop blev Ole Vadum Dahl stillet mange spørgsmål om alt mellem himmel og jord, og et af spørgsmålene i Ålborg handlede om den klassiske helhedsforståelse af os mennesker, som mange steder går under betegnelsen krop, sind og ånd. Her ville en af deltagerne gerne vide, hvor Ole placerer begrebet sjæl i den tredeling.
Kom og oplev en aftenworkshop med en mand, der altid har været på forkant med nye strømninger i den menneskelige udvikling, og som i denne sammenhæng åbenbart også har været det i forhold til fremtidsforskningen.
hvis du holder af meditativ fordybelse, gerne vil have praktiske tips til hvordan du kan udvikle dig i dit liv og evt. har spørgsmål om alt mellem krop og ånd, så kom og vær med til en af de kommende “Ind i essensen”-aftenwokshops. Se en samlet oversigt over Ole Vadum Dahls events her: https://www.vadumdahl.dk/nye-foredrag-og-arrangementer/ind-i-essensen
Og hvis du har mod på at gå virkelig dybt i år og gennemgå en dyb personlig transformation, så tag en MBS hos Ole Vadum Dahl. Hans Mentor-forløb er et gennemført og vaskeægte MBS-forløb. Se http://www.id-mentor.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.