At meditere

Utallige videnskabelige undersøgelser har gennem de sidste par årtier dokumenteret, at meditation reducerer stress, forbedrer hukommelse og koncentration, giver os bedre nattesøvn, forøger vores intelligens, gør os mere kreative, styrker produktionen af HGH (human growth hormon) så vi hæmmer ældningsprocessen – og meget andet godt.

Allervigtigst er det dog i min optik, at meditation har potentialet til at hjælpe os med både at vokse og vågne op, dvs. både at udvikle os personligt, socialt, moralsk etc. og til at realisere vores frydefulde værenskerne, det som Eckhart Tolle kalder for vores essens-identitet, og som jeg bare kalder for vores væren eller essens.

Men rigtig mange mennesker har svært ved at finde en meditationsform, som passer til dem, og meget få undervisere i mindfulness og meditation har den fornødne viden og erfaring til at give den enkelte tilstrækkelig med individuel vejledning til, at meditationen kommer til at virke optimalt.
Derfor lykkes det desværre ikke for ret mange mennesker at fastholde en god og virkningsfuld meditationspraksis, som kan give dem det fulde udbytte af meditation.

Jeg vil gerne tilbyde at dele mere end 35 års erfaring med meditation med dig og hjælpe dig med både at finde en meditationsform som passer godt til dig, og med at justere og optimere din meditationspraksis under vejs, så du får mest muligt ud af den.

 

Klik her for at læse om det andet aspekt af min essentielle livspraksis – at reflektere.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Webinars

ID Academy & Ole Vadum Dahl

Tilmeld dig og læs mere om forskellige webinars og inspirationsmøder – helt gratis

TILMELD DIG 〉

IDimensions

Bliv en del af vores online kursusafdeling

På IDimensions……

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

At resonere

Vi har som mennesker en fantastisk evne til at svinge med på den atmosfære eller den bevidsthedskvalitet, som omgiver os. Det er det, der både kan trække os op og ned i humør, afhængigt af hvordan vores omgivelser har det. Du har garanteret bestemte mennesker eller...

At relatere

Det er nemt at leve sig ind i en illusion om, at vi er noget helt særligt og meget langt i vores åndelige udvikling, så længe vi trækker os fra hinanden, ikke involverer os eller sørger for kun at omgås mennesker, som stryger os med hårene og bekræfter os i vores...

At praktisere

For mig handler udvikling om at have en dynamisk livspraksis, som inddrager hele livet, og som gør os mere hele som mennesker. Hvis vi vil føle os mere hele, må vi integrere alt det, der ikke hænger sammen i vores tilværelse. For det første er det vigtigt at integrere...

Online Mentorforløbet

24 ugers online forløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv