Måske er du en af dem, der begejstret “shopper” rundt i det fantastiske udbud af kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, som udbydes over alt i dag. Og så længe selvudvikling er en fritidsinteresse på linie med finere madlavning og italiensk for begyndere, har du formodentlig ikke det store behov for at forstå de dybere aspekter af dig selv og af udvikling.

Men i det øjeblik du er begyndt at få bevidsthedsoplevelser, som ligger udenfor vores kulturs gængse rationelt-materialistiske forståelse af virkeligheden, eller hvis spiritualitet er blevet en nødvendighed i dit liv, er situationen en helt anden. Hvis dit almindelige gode liv og den åndelige dimension af dig skal gå op i en højere enhed, er der en række helt afgørende processer i din egen psyke og i dybere udvikling, du er nødt til at forstå.

Vi har så at sige brug for at lære et nyt sprog, som sætter os i stand til at læse både rejseguiden og vejskiltene på vores indre rejse, hvis vi skal undgå at fare vild, gå i ring eller havne et helt andet sted, end vi havde sat kursen efter. På Essential Life Practitioner-forløbet vil jeg give dig en overordnet forståelsesramme til både at sætte dine hidtidige spirituelle erfaringer i perspektiv og til at gøre det muligt at navigere i alle de nye erfaringer og oplevelser, du vil få under forløbet.

Men at meditere og reflektere er blot de to første af 5 vigtige discipliner i en bæredygtig essentiel livspraksis.
Klik her for at læse om det tredje aspekt – at integrere.