At reflektere

Måske er du en af dem, der begejstret “shopper” rundt i det fantastiske udbud af kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, som udbydes over alt i dag. Og så længe selvudvikling er en fritidsinteresse på linie med finere madlavning og italiensk for begyndere, har du formodentlig ikke det store behov for at forstå de dybere aspekter af dig selv og af udvikling.

Men i det øjeblik du er begyndt at få bevidsthedsoplevelser, som ligger udenfor vores kulturs gængse rationelt-materialistiske forståelse af virkeligheden, eller hvis spiritualitet er blevet en nødvendighed i dit liv, er situationen en helt anden. Hvis dit almindelige gode liv og den åndelige dimension af dig skal gå op i en højere enhed, er der en række helt afgørende processer i din egen psyke og i dybere udvikling, du er nødt til at forstå.

Vi har så at sige brug for at lære et nyt sprog, som sætter os i stand til at læse både rejseguiden og vejskiltene på vores indre rejse, hvis vi skal undgå at fare vild, gå i ring eller havne et helt andet sted, end vi havde sat kursen efter. På Essential Life Practitioner-forløbet vil jeg give dig en overordnet forståelsesramme til både at sætte dine hidtidige spirituelle erfaringer i perspektiv og til at gøre det muligt at navigere i alle de nye erfaringer og oplevelser, du vil få under forløbet.

Men at meditere og reflektere er blot de to første af 5 vigtige discipliner i en bæredygtig essentiel livspraksis.
Klik her for at læse om det tredje aspekt – at integrere.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

At resonere

Vi har som mennesker en fantastisk evne til at svinge med på den atmosfære eller den bevidsthedskvalitet, som omgiver os. Det er det, der både kan trække os op og ned i humør, afhængigt af hvordan vores omgivelser har det. Du har garanteret bestemte mennesker eller...

At relatere

Det er nemt at leve sig ind i en illusion om, at vi er noget helt særligt og meget langt i vores åndelige udvikling, så længe vi trækker os fra hinanden, ikke involverer os eller sørger for kun at omgås mennesker, som stryger os med hårene og bekræfter os i vores...

At praktisere

For mig handler udvikling om at have en dynamisk livspraksis, som inddrager hele livet, og som gør os mere hele som mennesker. Hvis vi vil føle os mere hele, må vi integrere alt det, der ikke hænger sammen i vores tilværelse. For det første er det vigtigt at integrere...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv