At praktisere

For mig handler udvikling om at have en dynamisk livspraksis, som inddrager hele livet, og som gør os mere hele som mennesker. Hvis vi vil føle os mere hele, må vi integrere alt det, der ikke hænger sammen i vores tilværelse.

For det første er det vigtigt at integrere “skyggen”, dvs. at tage ejerskab i forhold til de følelser, impulser og personlighedssider, som vi i løbet af livet har måttet undertrykke og henlægge i mørke, fordi de var anledning til kritik, afvisning eller straf fra vores omgivelser. Først når vi kaster lys på skyggen, frisætter vi al den energi, vi har brug for til reelt at kunne vokse og vågne op.

For det andet går en væsentlig del af arbejdet med at blive mere hel ud på også at folde vores kæmpe latente potentiale ud for os selv og for fællesskabet.
Så også vores “lys” i form af nærvær, klarhed og kærlighed, venlighed mv. skal integreres både inde i os og i vores hverdag, hvis vi vil LYSE OP og være med til at gøre verden til et bedre sted,

Kun ved at tænde vores eget lys kan vi hjælpe andre med at tænde deres.

Derfor vil jeg i løbet af de 5 weekend-moduler på mit Essential Life Practitioner-forløb facilitere en lang række dynamiske øvelser og processer, som vil hjælpe dig med at integrere såvel dine skyggesider som dit lys.

 

Så nu har vi foreløbigt været inde på de første 3 ud af 5 vigtige discipliner i min essentielle livspraksis. Lad os gå til den fjerde – at relatere.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

At resonere

Vi har som mennesker en fantastisk evne til at svinge med på den atmosfære eller den bevidsthedskvalitet, som omgiver os. Det er det, der både kan trække os op og ned i humør, afhængigt af hvordan vores omgivelser har det. Du har garanteret bestemte mennesker eller...

At relatere

Det er nemt at leve sig ind i en illusion om, at vi er noget helt særligt og meget langt i vores åndelige udvikling, så længe vi trækker os fra hinanden, ikke involverer os eller sørger for kun at omgås mennesker, som stryger os med hårene og bekræfter os i vores...

At reflektere

Måske er du en af dem, der begejstret “shopper” rundt i det fantastiske udbud af kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, som udbydes over alt i dag. Og så længe selvudvikling er en fritidsinteresse på linie med finere madlavning og italiensk for begyndere,...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv