At resonere

Vi har som mennesker en fantastisk evne til at svinge med på den atmosfære eller den bevidsthedskvalitet, som omgiver os. Det er det, der både kan trække os op og ned i humør, afhængigt af hvordan vores omgivelser har det. Du har garanteret bestemte mennesker eller miljøer, du foretrækker at være i kontakt med frem for andre, fordi du på godt og mindre godt bliver påvirket af deres stemning.

På samme måde har du måske bestemte steder, du elsker at komme, som f.eks. steder i naturen, kirker, templer eller andre lokaliteter, hvor der er en helt særlig energi, som du næres af, eller som bringer dig i kontakt med noget i dit indre, der ellers er vanskeligt at holde kontakten med i det daglige travle hverdagsliv.

På alle Essential Life Practitioner-forløbets 5 weekend-moduler har du – uanset temaet for det enkelte modul – mulighed for at svinge med på den intense positive atmosfære, som efterhånden har bygget sig op på mine smukke retreat- og kursuscentre – Drueholm mellem Køge og Ringsted og Ny Hattenæs i Silkeborg, fordi der gennem årene er foregået så mange positivt livsomvæltende ting der. – Det sidder så at sige i væggene.

🙂
Hertil kommer, at rigtig mange oplever, at det i sig selv er stærkt befordrende med smukke rammer omkring os, når vi arbejder med at udfolde det smukke inde i os.

Og på forløbet har du tilmed mulighed for at drage fordel af den synergieffekt, der opstår, når vi er mange som fordyber os, mediterer og åbner op til alt det naturligt venlige og empatiske inde i os, og vel at mærke gør det sammen.

Så hvis du gerne vil have en helhedsorienteret og bæredygtig essentiel livspraksis, der både inkluderer at vokse, vågne, rydde, åbne og lyse op, og som samtidigt indeholder en guldgrube af værktøjer til at meditere, at reflektere, at integrere, at relatere og at resonere, så kom og vær med.

Tilmeld dig: Klik her
Læs mere om de 5 weekend-moduler: Klik her

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

At relatere

Det er nemt at leve sig ind i en illusion om, at vi er noget helt særligt og meget langt i vores åndelige udvikling, så længe vi trækker os fra hinanden, ikke involverer os eller sørger for kun at omgås mennesker, som stryger os med hårene og bekræfter os i vores...

At praktisere

For mig handler udvikling om at have en dynamisk livspraksis, som inddrager hele livet, og som gør os mere hele som mennesker. Hvis vi vil føle os mere hele, må vi integrere alt det, der ikke hænger sammen i vores tilværelse. For det første er det vigtigt at integrere...

At reflektere

Måske er du en af dem, der begejstret “shopper” rundt i det fantastiske udbud af kurser indenfor personlig og spirituel udvikling, som udbydes over alt i dag. Og så længe selvudvikling er en fritidsinteresse på linie med finere madlavning og italiensk for begyndere,...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv