Gratis 7 ugers online meditationskursus med Ole Vadum Dahl

Du har nu mulighed for at få en lille smagsprøve på et lille udvalg af de mange fantastiske guidede meditationer, som Ole Vadum Dahl guider deltagerne igennem på sit intense 1-årige Mentorforløb www.id-mentor.dk.

For at få adgang til videoerne med meditationerne, skal du tilmelde dig med dit navn og email. Du vil i den forbindelse modtage Oles månedlige nyhedsbrev, som du dog til enhver tid kan framelde dig igen.

 

Indhold i rækken af guidede meditationer:

 • Ind i essensen basis-meditation med Ole Vadum Dahl
  Hvordan du finder ind i en dyb og afspændende meditationspraksis.
  40 minutter
  Denne dybe guidede meditation er bygget op over 5 grundlæggende elementer i Ole Vadum Dahls meditationsundervisning.
 • Sådan udvider du din bevidsthed: Guidet meditativ introduktion til 3- og 4-dimensionel opmærksomhed
  20 minutter
  Bliv guidet ind i en oplevelse af at kunne udvide din bevidsthed. Dine nye færdigheder vil både kunne bruges i din meditationspraksis og i mange af livets andre sammenhænge.
 • Guidet 4D-meditation Sådan får du mere dybde i din meditationspraksis.
  20 minutter 
  Lad dig guide ind i Ole Vadum Dahls særlige 4D-meditation, der både kan anvendes i sig selv, og som samtidigt er et aspekt af hans Ind i essensen basismeditation.
 • Guidet integral velsignelsesmeditation
  Sådan bruger du velsignelserne i dit liv til at heale både dig selv og andre.
  16 minutter
  Lad dig guide ind i denne dybe hjerteåbnende og helende meditation og oplev, hvordan begrebet hjerterum faktisk godt kan forstås temmelig bogstaveligt.
 • Guidet mantra-meditation
  Kunsten at gøre sindet stille og finde indre ro og fred.
  17 minutter 
  Nyd denne meget virkningsfulde guidning i mantrameditation med Ole Vadum Dahl og bliv klogere på, hvad et mantra er, og hvad det kan bruges til.
 • Guidet meditation på kødets, sindets og åndens øje
  Sådan åbner du for den spirituelle dimension af din bevidsthed.
  30 minutter
  I denne meditation bruger Ole en gammel kristen metafor med “kødets øje”, “sindets øje” og “åndens øje” til at hjælpe dig dybere ind i din essens og samtidigt lære noget om forskellige lag af din bevidsthed.
 • Guidet Yin-Yang-meditation
  Sådan bruger du det gamle kinesiske Yin-Yang-princip til at gå dybere og dybere ind i din essentielle væren og til at åbne hjertet.
  30 minutter
  På en virkelig enkel og elegant måde guider Ole Vadum Dahl dig her meget dybt ind i din væren og inddrager samtidigt de 5 elementer af hans basis-meditation, så denne sidste af de 7 guidede meditationer hjælper dig med at integrere meget af det du har lært i de forudgående lektioner.

 

Vejledning:

Herunder kan du tilmelde dig meditationerne med Ole Vadum Dahl. Du vil modtage en ny hver uge. Husk at sætte flueben i “guidede meditationer” i formularen. Du vil først modtage bekræftelses-mails for at sikre, at andre ikke har tilmeldt sig i dit navn, og senere modtager du første nyhedsbrev med link til videoen med den guidede meditation.

Hvis du allerede er tilmeldt listen, og tilmelder dig her igen, så følg vejledningen på websiden, og du vil efterfølgende få en mail med link til at kunne opdatere dine præferencer. Her kan du vinge af ved “Guidede meditationer”.

PS: Tjek om disse mails ryger i spam-mappen! Godkend dem én gang inde i dit mailprogram, og de vil fremover placere sig i din indbakke. God fornøjelse.

Tilmeld dig

* indicates requiredMeditation


Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.