Et væsentligt aspekt af en spirituel livspraksis er det, som Ole Vadum dahl med et glimt i øjet kalder for åndelig fitness. Der er 3 aspekter af åndelig fitness, som Ole vil præsentere og uddybe i de nedenstående videoklip.

Kom ud af form, kom ind i essensen og åbn hjertet
De 3 aspekter af åndelig fitness

Ole Vadum Dahl forklarer her, hvad han mener med åndelig fitness og med at komme ud af form, med at komme ind i essensen og at åbne hjertet.

Hvis du kunne have lyst til at få Ole Vadum Dahl som din åndelige fitness-instruktør og i det hele taget få opbygget en unik spirituel livspraksis, hvor dit almindelige gode liv og den spirituelle dimension af dig går op i en højere enhed, så har du mulighed for at deltage i et  1-årigt spirituelt udviklingsforløb med Ole. Klik her, hvis du vil se, hvordan du kan få Ole som (spirituel mentor) og åndelig fitness-træner det næste års tid.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.