Det er gentagelsen der virker

Det er med åndelig fitness som med fysisk træning, at man måske ikke lige mærker forbedringen med det samme. Men gentagelsen i det daglige giver rigtig meget, også selvom det kun bliver til få åndelige armbøjninger hist og pist i løbet af dagen.
En spandfuld kærlighed og glæde
Fra midlertidig ro til permanent væren

Ole bruger i dette videoklip en gammel spirituel metafor til at beskrive, hvordan hver eneste åndelig armbøjning i form af et øjebliks meditativ fordybelse er som dråber i en spand. Det serr ikke ud af meget i starten men bliver efterhånden til en hel spandfuld, og vi bliver i stand til at opleve ro, glæde, centrering og ikke mindst kærlighed som en meget mere  permanent tilstand.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.