Om stadierne i selvets udvikling.

I dette inspirerende videoklip sammenligner Ole vores udvikling fra starten af livet og frem til udfoldelsen af vores fulde potentiale med et hus på 10 etager, hvor de fleste af os slår os ned på 5. sal på et tidspunkt i voksenlivet og bliver boende der. Da en virkelig dybtgående og balanceret essentiel udvikling ifølge Ole Vadum Dahl består af en livspraksis, hvor vi både vokser op, vågner op, rydder op, åbner op og lyser op, er det selvsagt vigtigt, at vi fortsat vokser som voksne og med jævne mellemrum bliver ved med at flytte en etage op. Se videoen og få på 23 minutter et informativt og underholdende indlæg om selvets udvikling. Du vil sikkert kunne nikke genkendende til rigtig meget .

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.