7 minutter
Fra Ålborg vinteren 2016.

Ole Vadum Dahl bragte i starten af 1990erne for alvor NLP til Danmark og blev bl.a. gennem tre bestseller-bøger om emnet og flere optrædener på bl.a. TV2’s talkshow eleva2eren hurtigt kendt som mr. NLP i Danmark.
I slutningen af 1997 begyndte Ole dog at udvikle sit eget psykologiske system, som snart resulterede i ID-terapi og ID-coaching. – Men selvom det er ca. 20 år siden, er der stadig mange, der forbinder navnet Ole Vadum Dahl med NLP. Og de som har opdaget, at Ole allerede for et par årtier siden har bevæget sig videre, spørger ham ofte, hvordan han har det med NLP idag. Og det var så det der skete endnu en gang til en “Ind i essensen”-workshop i Ålborg. Hør Oles svar, der både indeholder en stor anerkendelse af NLP og nogle væsentlige kritikpunkter.
hvis du vil se, hvad Ole Vadum Dahl laver i dag, så besøg hans personlige webside: www.vadumdahl.dk eller  læs om ID Academy, som Ole grundlagde i 1998 og som i dag  er Nordens største private uddannelsesinstitution for psykoterapi, mindfulness og coaching.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.