6 minutter
Fra Silkeborg efteråret 2015.

Mange mennesker går rundt med store dilemmaer i deres liv, fordi de enten ikke ved, hvad deres kald er i livet eller ikke ved, hvordan de kan kombinere den indre følelse af mening og formål med deres aktuelle job og karriere. Og så kan det være rigtig svært at tage de store beslutninger om det næste job eller uddannelsesforløb.

På en af Ole Vadum Dahls “meditative Ind i essensen”-aftenworkshops i efteråret 2015 spurgte en af deltagerne Ole, om han havde et bud på, hvordan hun kunne finde frem til en afgørelse og foretage det rigtige valg i forhold til sin karriere og jobsituation. Her er,, hvad Ole svarede. Vi tænkte, at der nok er rigtig mange andre, som kan bruge Oles svar til noget, så her er det.

Se flere svar fra Ole om livets store spørgsmål på www.vadumdahl.dk under “Se video” i hovedmenuen, eller allerbedst deltag i et af Ole Vadum Dahls dybtgående udviklingsforløb og få ham som mentor gennem et års tid.
Læs om hans mentorforløb her.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.