12 minutter
Fra Højer foråret 2016.

Du behøver ikke at flytte til en ødegård i Sverige eller gå i kloster for at finde ind i en frydefuld og regenererende oplevelse af bare at være. Du behøver ikke at flygte fra hverdagen, fra det almindelige gode liv for i dybeste forstand at være dig selv.

Ole Vadum Dahl hjælper med afsæt i mere end 35 års professionel erfaring med selvudvikling og meditation tusindevis af mennesker med at finde deres egen unikke essentielle livspraksis, hvor det almindelige, ofte travle hverdagsliv kan gå op i en højere enhed med, hvem vi dybest set er, og dermed også være et liv fyldt med glæde, velvære og alt det andet, som gør tilværelsen meningsfuld.

På Ole Vadum Dahls 1-årige mentor-forløb er der to hovedveje ind i essensen, vores oprindelige harmoniske identitet eller bevidsthedskerne. Det fortæller han om i denne korte video, der er optaget på en af hans populære “Ind i essensen”-aftenworkshops. Dette klip er fra Højer i Sønderjylland den 15. marts 2016, hvor en af deltagerne spurgte ham, hvordan man bedst finder ind i en tilstand af væren. Så træk stikket ud i bare 12 minutter og hør, hvordan du kan få mere ro og harmoni ind i dit liv på en naturlig og enkel måde.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.