10 minutter
Fra København efteråret 2016

Dette er et af de mange spørgsmål, som Ole Vadum Dahl har haft lejlighed til at svare på i forbindelse med hans populære “Ind i essensen”aftenworkshops rundt omkring i landet.

Se denne inspirerende video og få svar på, hvordan du kan bryde de gamle, uhensigtsmæssige mønstre i dit liv, som er anledning til smerte og frustration, og hvordan du kan erstatte mønstrene med en ny oplevelse af frihed, glæde, mening og kærlighed.

Noget af det helt unikke ved Ole Vadum Dahls essentielle livspraksis er, at han hjælper mennesker med at opdage, hvor indlejrede de er i alt det, de dybest set ikke er, og med at genopdage deres essens, kilden til varig lykke og mening i livet. I denne video fortæller Ole også om de tre former for ubevidsthed, som spiller en væsentlig rolle for vores livskvalitet og ikke mindst om den form for ubevidsthed, som er helt afgørende for at få brudt med de gamle mønstre og for at finde ind til vores essens, det vi dybest set allerede er.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.