12 minutter
Fra Odense vinteren 2016.

Som svar på dette spørgsmål i forbindelse med en af Ole Vadum Dahls populære “Ind i essensen”-aftenworkshops i Odense i januar 2016 fortæller Ole her med sin karakteristiske varme og humor noget virkelig essentielt om det, der gør udvikling bæredygtig og langtidsholdbar.
Brug lige 12 minutter af dit liv til at se denne lille video og få hemmeligheden bag egentlig personlig udvikling, der holder også på den lange bane.

Ole Vadum Dahl er kendt for at hjælpe tusindevis af mennesker med at gøre en positiv forskel i deres egne liv, for efterfølgende at gøre det for andre. Han har gennem sine mentorforløb og de uddannelsesforløb han har grundlagt på ID Academy, gjort det til sin livsopgave at støtte mennesker i * at vågne op til deres essentielle værenskerne,
* at vokse op og modnes som mennesker,
* at rydde op i deres liv,
* at åbne op overfor både hinanden og livets skønhed, og sidst men ikke mindst
* at lyse op med deres nærvær og empati i en verden, der mere end nogensinde har brug for det.

I denne inspirerende video fortæller Ole bl.a. om to slags udvikling, der er markant forskellige, og som vil føre os meget forskellige steder hen. Inspireret af den amerikanske psykolog og filosof Ken Wilber forklarer han her om hhv. ‘translation’, der er en slags personlig udvikling, hvor vi bliver bedre udgaver af os selv på vores aktuelle psykologiske udviklingstrin, og ’transformation’ hvor vi reelt bevæger os videre i vores udvikling og modning som mennesker.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.