Kender du det? – Du ligger og sover, og du har en ubehagelig drøm. Måske skal du et eller andet i drømmen, men intet virker, og det er som om, du aldrig vil nå frem. I din drøm er der måske nogen eller noget, som er efter dig, eller du har sære konflikter med mennesker, der opfører sig underligt og uforudsigeligt. Lige meget hvad problemerne i et mareridt er, så virker de typisk helt uløselige, og situationen løser sig typisk først, når du vågner og opdager, at det bare var en drøm.

Sådan er det også med vores almindelige ‘hverdagsbevidsthed’. Når vi lever vores liv ud fra det almindelige ego-selvs tankebaner og følelsesreaktioner, vil en stor del af vores liv være en slags vågent mareridt, men vi er så vant til det, at vi ikke længere lægger mærke til, hvor urealistisk og uvirkeligt det er. Når vi i spirituel forstand vågner op til vores dybeste og inderste selv, vores essentielle værenskerne, vil vi opleve flertallet af de problemer som ellers har udfordret os, i livet som en slags vågne mareridt, der på mange måder er lige så urealistiske som de natlige drømme. Vi kan nu se, at vores negative forestillinger om os selv og  hinanden er helt godnat. Vi opdager, at utilstrækkelighedsfølelsen, oplevelsen af at være forkert, usikkerheden på vores eget værd og de andre forestillinger om os selv bare er vågne mareridt, og at vi i spirituel forstand sover og går i søvne.

Skal det være nu, at du vågner op til, hvem du i virkeligheden er? Skal det være nu, at du finder ind i din allermest harmoniske og fredfyldte værenskerne?

Din dybeste identitet er fuldstændig fri for både negative og positive selvbilleder. Du ER bare, – og det er så glædeligt, meningsfuldt og kærligt i sig selv. Essensen er også kærlighedens kilde, så her finder du både overskuddet til dig selv og andre.

Hvis du har lyst til at få del i næsten fire årtiers erfaringer med at vågne op fra de vågne mareridt og finde ind i essensen, så kom og vær med på en af mine ‘Ind i essensen’-aftenworkshops. Også i år turnerer jeg land og rige rundt og guider mennesker ind i deres kerne. Jeg kommer jævnligt til Århus, Ålborg, København, Silkeborg, Odense, Roskilde og Næstved flere gange om året. Læs mere og se en oversigt over de kommende events her:  .

Ind i essensen

kærlige hilsner

Ole Vadum Dahl

Følg mig på https://www.facebook.com/olevadumdahl og giv gerne siden et ‘like’.

PS. PS. Her er et lille videoklip, hvor jeg taler o temaet om at være vågen eller drømme. Det er en sjov oplevelse fra mit eget liv, som illustrerer det, jeg taler om. God fornøjelse.

3 minutter

I dette morsomme lille videoklip bruger Ole Vadum Dahl en personlig oplevelse som metafor for den essentielle opvågningsproces. Ifølge Ole kan vores normale “vågne” bevidsthedstilstand på mange måder sammenlignes med en natlig drøm, og mange af de følelsesmæssige udfordringer vi har i det daglige, kan sammenlignes med et mareridt. Se videoen og hør Ole forklare noget ellers svært forståeligt på en meget jordnær og underholdende måde.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.