Er dit liv en række problemer,  som skal løses, eller er det et mysterium, som skal leves?

Er det de halvtomme eller halvfulde glas, du har fokus på?

Møder du ofte verden med skepsis, mistillid og negative forventninger , eller er du stadig i stand til at se livets skønhed og mystik?

Det kommer alt sammen an på, hvilke øjne, du ser verden med!

Som børn var vi åbne og tillidsfulde, vi kunne se magien i livet og blive begejstrede over både stort og småt. Vi var fulde af livsglæde og energi.

Gennem vores barndom og opvækst er vores helt enkle og umiddelbare oplevelse af bare at være blevet erstattet med alle mulige mere eller mindre negative fortællinger om os selv og andre, vores sansninger er blevet til synsninger, og i stedet for blot at være, skal vi nu være nogen eller noget.

Gennem livet lærer vi at identificere os med bestemte sociale og kulturelle roller, med vores evner – eller mangel på samme, med vores køn, alder, udseende osv. osv. –

I takt med at vi ikke længere blot er centreret i en helt enkel og frydefuld oplevelse af væren, bliver vi gradvist mindre nærværende og mister evnen til at opleve livets dybere skønhed og lykke.

Heldigvis er vores essens, vores oprindelige harmoniske værenskerne stadig derinde. Det som kigger ud gennem dine øjne lige nu, er dybest set det samme som så verdens lys for første gang, da du kom til verden. Det er stadig den samme uskyldige og velmenende sjæl, der udgør din inderste spirituelle kerne.

Din frydefulde oprindelige oplevelse af at være er der stadig. Det er et spørgsmål om at bryde ud af de ofte ubevidste roller og sætte dig selv fri som sjæl.

Mine ‘Ind i essensen’-aftenworkshops handler om at genfinde det, vi i virkeligheden er og leve mere ud fra vores essens i hverdagen. Når vi gør det, bliver livet ikke længere et problem som skal løses. Livet bliver hermed igen et forunderligt mysterium, som skal leves.

Se en oversigt over mine events rundt omkring i landet her: https://vadumdahl.dk/events/ind-i-essensen/
Kom og vær med!

kærlige hilsner

Ole Vadum Dahl

PS. Hvis du giver https://www.facebook.com/olevadumdahl et like eller følger siden, får du automatisk besked, når der kommer nye opslag og nyheder fra mig.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.