Bliver du sommetider taget af din lidt for flinke side, eller løber perfektionisten, den utilstrækkelige, den overansvarlige, den indre kritiker eller andre mere eller mindre ufrivillige sider af din personlighed ind imellem af med dig?

ER der situationer i dit liv, hvor du bliver ved med at gentage frustrerende adfærdsmønstre eller med at overreagere følelsesmæssigt, selvom du forlængst har opdaget, at det bare gør ondt værre?

Måske kender du oven i købet til frustrationen ved bare at være vidne til dine egne reaktioner, mens de kører afsted med dig, uden at du er i stand til at stoppe dem i situationen!

Når vi bliver kørt rundt i manegen af mere eller mindre ubevidste sider af vores personlighed, er det ligesom at være en skuespiller, der er blevet så identificeret med sin rolle, at han eller hun har glemt sin egen identitet og derfor tror på det drama, som udspiller sig på scenen.

Sådan er det også med livets drama. Når vi lever og reagerer ud fra den ydre personligheds evigt skiftende sider, glemmer vi, hvem vi dybest set er og mister dermed kontakten med al den glæde, indre frihed, mening og kærlighed, som strømmer naturligt ud af essensen, vores dybeste identitet og værenskerne.

Giver det mening? Kan du genkende dit livs drama og de forskellige roller, du måske lidt for ofte havner i?
Hvis ja kan jeg trøste dig med, at det ikke behøver at blive ved med at være sådan!

Det er absolut muligt at bryde ud af livets drama og genopdage vores allermest harmoniske værenskerne, så det bliver vores essens og ikke mere eller mindre tilfældige og ufrivillige sider af personligheden, som spiller hovedrollen i vores liv.

Når vi hviler mere ind i vores essens, den dybeste oplevelse af ‘bare at være’, responderer vi bevidst og konstruktivt på livets udfordringer i stedet for automatisk og ubevidst at reagere. Vi begynder at tage gode beslutninger og vælger selv, hvilke konstruktive roller vi har lyst til at tage på os i forskellige livssituationer. Vi følger nu vores indre flow og intuition, og vi begynder i langt højere grad at være tro overfor vores indre sandhed i stedet for at blive styret af andres meninger og holdninger. Det giver os overskud til at være mere empatiske og til at gøre en positiv forskel i både vores eget og i andres liv.

Men hvordan stopper vi dramaet, og hvordan får vi givet hovedrollen i vores liv tilbage til essensen? Hvordan finder vi ind i vores dybeste og mest oprindelige identitet og begynder at leve derfra?

Det er noget, jeg har brugt flere årtier på at udforske i mit eget personlige liv, og det er noget, jeg har været så heldig også at få lov til at hjælpe tusindevis af andre mennesker med at finde svar på i gennem årene.

Mine erfaringer har udmøntet sig i ‘Essential Life Practitioner’-forløbet, som er et intenst kursusforløb over fem weekend-moduler. Her får du mulighed for at udvikle din egen unikke Essentielle Livspraksis, som stille og roligt bringer dig tættere på din essens og hjælper dig med at få dit almindelige gode liv og den spirituelle dimension af dig til at gå op i en højere enhed.

Læs mere her: https://vadumdahl.dk/kurser/modulbeskrivelser/

Hvis du gerne vil have en konkret smagsprøve på det jeg taler om, har du også mulighed for at deltage i en af mine ‘Ind i essensen’-aftenworkshops, som jeg afholder rundt omkring i landet. Her er der både mulighed for at opleve meditativ fordybelse, at få motioneret smilebåndene, og for at få konkrete tips til, hvordan du får revideret rollelisten i dit liv.
Se mere og tilmeld dig her: https://vadumdahl.dk/events/ind-i-essensen/

Mange kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl