Forestil dig, at du var i stand til at møde alle mennesker helt åbent, uden præstationsangst, generthed eller nogen form for negativ selvbevidsthed. Forestil dig, at du ikke engang på et ubevidst plan, ville forsøge at leve op til andres forventninger for at opnå deres accept, anerkendelse eller velvilje. Hvordan ville det være?

Nogle mennesker ville fortælle dig, at du i så tilfælde ville være ligeglad, følelseskold, selvcentreret eller det der er værre. – Og ja, det kan da godt være, at serviceniveauet falder en smule i forhold til dem, der normalt trækker for store veksler på din hjælpsomhed, eller dem der ikke længere ville være i stand til at manipulere eller kontrollere dig. Men det er en myte, at vi bliver mere selvoptagede af at finde ind i vores essens, vores inderste værenskerne og dybeste identitet, – tvært imod.

Når vi ikke længere har så travlt med at være gode nok, rigtige, elskelige osv., når vi ikke længere forsøger at være noget eller nogen men ‘bare ER’, så åbner hjertet sig på en helt ny og autentisk måde, der tillader os at have dybe, empatiske og psykisk nærende møder med andre på et niveau, vi ellers sjældent oplever.

Det er, hvad min aftenworkshop med titlen ‘Sjælemøde’ og mit 4-dages retreat med samme titel handler om. Kom og vær med.

På Sjælemøde-aftenworkshoppen involverer vi os i en blanding af meditativ fordybelse, små tankevækkende og underholdende øvelser samt spørgsmål og svar om de udfordringer vi alle møder i forholdet til andre.

Læs mere og tilmeld dig her: https://vadumdahl.dk/events/sjaelemoede/

På ‘Sjælemøde’-retreatet går vi i dybden med både vores egen meditative fordybelse og det ordløse møde med andre mennesker. Her bevæger vi os lag for lag ind i dybere oplevelser af medfølelse og fællesskab. Kom og vær med.

Læs mere her: https://vadumdahl.dk/retreats/vinter-retreat/

Kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl

PS: Hvis du ‘liker’ https://www.facebook.com eller følger siden, har du mulighed for at følge med i mine mange indlæg og holde dig orienteret om de kommende events.