Kald

Kategori:

“Dit dybeste kald i livet handler ikke så meget om, hvad du gør, men mere om med hvilken kvalitet du gør det”
Ole Vadum Dahl

Det er mit klare indtryk fra arbejdet med tusindevis af mennesker gennem de sidste fire årtier, at vi alle har et kald i livet, uanset om vi ved det eller ej. Når vi hver især finder ind til vores personlige kald, har vi mulighed for at tænde lys for hinanden.

For mig handler vores personlige kald mere om at dele vores unikke lys med andre, end det handler om en bestemt profession eller aktivitet.  Kaldet går dybest set ud på at dele den særlige kvalitet af  kærlighed, omsorg, fred, glæde, klarhed, livfuldhed  osv, som vi hver især er kommet til verden med.
Måden det kommer til udtryk på er mindre væsentlig.

Jeg hørte f.eks. engang forfatter og meditationslærer Jes Bertelsen fortælle, at det smukkeste healingarbejde han nogensinde havde set, var den måde en Københavnsk pølsemand havde serveret sine pølser på.

Hvis du har mere end et barn eller har været med til flere fødsler, har du sikkert bemærket, at stemningen omkring det nyfødte barn og atmosfæren i  rummet var helt forskellig fra barn til barn. Det er som om, hvert eneste nye lille væsen kommer med sin egen helt unikke udstråling, sin egen helt særlige værenskvalitet, sin egen stemning.
En nyfødt baby kan fylde et helt rum med sin smukke ordløse væren.

Hos nogle nyfødte baby’er er der en stemning af ro og fred, hos andre en sødmefuld kærlig atmosfære, andre igen vågenhed og kraft osv. osv. – Vores essens, dvs. den værenskerne vi kommer ind i livet med, kan have mange forskellige kvaliteter, – og det er dem, jeg tror vi er her for at dele med hinanden.

Så tjek lige ud, hvad det er for kvaliteter i dit dybeste væsen, du er her for at dele! – Og husk, at du kan gå i gang lige nu!

C.G. Jungs sidste ord skulle have været: “Jeg tror, vi er her for at tænde lys for hinanden”. Det tror jeg også! Så tænd dit lys og være med til at tænde andres!

Mange kærlige hilsner

Ole Vadum Dahl

PS. Hvis du kunne tænke dig at få min hjælp  til have finde ind til dit særlige unikke lys, så kom og vær med på mit nye online mentor-forløb.
Det er et intenst forløb over 14 uger, hvor 5. modul, dvs. 9. og 10. uge af forløbet netop handler om at blive mere klar på sit personlige kald, lytte til sin indre visdom og finde sin egen unikke måde at udtrykke det på.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Events

ID Academy & Ole Vadum Dahl

Tilmeld dig og læs mere om forskellige events ved ID Academy, hvor Ole bl.a. udbyder Introkurser til Online Mentorforløbet.

TILMELD DIG 〉

IDimensions

Bliv en del af vores online kursusafdeling

På IDimensions……

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Skyggen

Skyggen

“Det i dig selv du ikke erkender, vil kaste sin skygge på venner og fjender” Ole Vadum Dahl Det menneskelige sind fungerer på den måde, at vi identificerer os med bestemte sider af vores personlighed og fornægter andre sider. Vi vil typisk helst forstå os selv som...

Rummelighed

Rummelighed

“Det er sjældent andre, der er problemet. Det egentlige problem er som regel de følelser i os selv, vi ikke kan rumme i mødet med andre”.” Ole Vadum Dahl Har du - som så mange andre - bestemte mennesker, du helst undgår, fordi du synes, de er ubehagelige at være i...

Selvkritik

Selvkritik

“Hvis vi sagde det samme til vores venner, som vi sommetider siger til os selv, havde vi ikke nogen venner”. Ole Vadum Dahl Er du også en af dem, som er rigtig hård ved dig selv? Er du din egen værste kritiker? Mange af os ville aldrig slippe afsted med at udvise den...

Online Mentorforløbet

14 ugers online forløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv