Rummelighed

Kategori:

“Det er sjældent andre, der er problemet. Det egentlige problem er som regel de følelser i os selv, vi ikke kan rumme i mødet med andre”.”
Ole Vadum Dahl

Har du – som så mange andre – bestemte mennesker, du helst undgår, fordi du synes, de er ubehagelige at være i selskab med? Er du også blevet nervøs, når du har været på den første date, har skullet til eksamen, til køreprøve, til jobsamtale etc.? –
De fleste af os får det ubehageligt ved tanken om bestemte situationer i livet, som stort set altid involverer andre mennesker. – Men er det nu de andre, som er problemet? –

Hvis vi fokuserer på det ydre, på personerne eller situationen, ender vi nemt op som ofre for andre. Vores liv bliver et konstant slalomløb udenom bestemte mennesker og situationer. – Hvad nu, hvis det egentlige problem er de følelser, vi mærker inde i os selv i mødet med de udfordrende personer? – Så er der pludselig ikke en masse mennesker, vi behøver at undgå. Så er der kun et sted, vi er udfordret, nemlig på vores følelsesliv. Det er alt andet lige meget lettere at bearbejde vores følelser, end at skulle undgå en hav af forskellige situationer i livet.

Hvis vi lærer at rumme alle følelser, – og jeg mener ALLE, så er vi frie. Hvis jeg ved, at jeg kan rumme følelsen af ked-af-det-hed, vrede, frygt, generthed, afmagt, pinlighed osv. osv., er der ikke nogen i hele verden, jeg ikke kan være i selskab med. Ingen kommer på den måde til at styre mit liv. Så en opfordring herfra til at sætte dig selv fri. Lær at rumme ALLE dine følelser, og dit liv vil være forandret for altid!

Mange kærlige hilsner

Ole Vadum Dahl

PS: I min Essentielle livspraksis arbejder vi med at vågne op til vores essens, vokse op og modnes som mennesker, rydde op i skeletterne i skabene, lyse op i verden med vores personlige kald og ikke mindst at åbne hjertet for hinanden. Forudsætningen for alt det er, at vi kan rumme os selv og vores følelser.

På det 14 ugers online mentorforløb har du mulighed for at opbygge din egen  personlige essentielle livspraksis, som passer til dit unikke gemyt og temperament. I løbet af kursets tredje og fjerde uge vil du blive introduceret til nogle fantastiske redskaber til bedre at kunne rumme alle slags følelser og dermed til at sætte din sjæl fri.

Se mere om mentorforløbet og den essentielle livspraksis på https://idacademy.dk/mentorforloebet/

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Events

ID Academy & Ole Vadum Dahl

Tilmeld dig og læs mere om forskellige events ved ID Academy, hvor Ole bl.a. udbyder Introkurser til Online Mentorforløbet.

TILMELD DIG 〉

IDimensions

Bliv en del af vores online kursusafdeling

På IDimensions……

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Skyggen

Skyggen

“Det i dig selv du ikke erkender, vil kaste sin skygge på venner og fjender” Ole Vadum Dahl Det menneskelige sind fungerer på den måde, at vi identificerer os med bestemte sider af vores personlighed og fornægter andre sider. Vi vil typisk helst forstå os selv som...

Kald

Kald

“Dit dybeste kald i livet handler ikke så meget om, hvad du gør, men mere om med hvilken kvalitet du gør det” Ole Vadum Dahl Det er mit klare indtryk fra arbejdet med tusindevis af mennesker gennem de sidste fire årtier, at vi alle har et kald i livet, uanset om vi...

Selvkritik

Selvkritik

“Hvis vi sagde det samme til vores venner, som vi sommetider siger til os selv, havde vi ikke nogen venner”. Ole Vadum Dahl Er du også en af dem, som er rigtig hård ved dig selv? Er du din egen værste kritiker? Mange af os ville aldrig slippe afsted med at udvise den...

Online Mentorforløbet

14 ugers online forløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv