Historien om et godt budskab fra det hinsides

Godnathistorier for voksne 9

Jens og Signe var et ældre ægtepar, som havde holdt sammen næsten hele livet, og som elskede hinanden dybt og inderligt. Jo ældre de blev, jo mere bekymrede de sig om, at døden jo ville skille dem ad på et tidspunkt, og at der var stor fare for, at den ene overlevede den anden og derfor ville komme til at lide et stort savn, når det skete. Derfor aftalte de, at den som ville gå bort først, ville gøre alt for at kontakte den efterladte fra det hinsides, hvis det på en eller anden måde var muligt.

Det gik så sådan, at Jens var den, som gik bort først og efterlod Signe i stor sorg og fortvivlelse. Selv om Signe troede på et liv efter dette, var hun helt utrøstelig og savnede Jens ganske forfærdeligt. I sin desperation opsøgte hun en spiritistmenighed for at deltage i en seance og se, om hun kunne komme i kontakt med Jens på denne lidt alternative måde.

Der gik da heller ikke ret mange minutter under seancen, før det bankede i skabet, bordet dansede, og Signe kunne tydeligt høre Jens’s stemme tone frem i lokalet.

“Åh, hvor er det dejligt at få kontakt med dig”, udbrød Signe lykkeligt. “Hvordan er det så i det hinsides”? “Er det lige så skønt, som du havde forestillet dig”?

“Meget bedre”, svarede Jens, “faktisk rigtig meget bedre”!

“Jamen, fortæl fortæl” sagde Signe begejstret, “Hvad laver man så i livet efter livet”?

“Jo, ser du Signe”, svarede Jens tydeligt fornøjet. “Det starter om morgenen med lidt god mad, og så elsker vi og får en skøn omgang erotik. Derefter får vi lidt god mad igen, og så er det tid til endnu en omgang vidunderlig elskov. Så er det tid til en lille lur, og efter det får vi igen noget godt at spise, før vi igen kaster os ud i det skønneste sanselige samvær. Ja faktisk går hele dagen på den måde.”

“Ih, du milde”, sagde Signe ganske overvældet. Jeg havde ikke forestillet mig, at det var sådan det foregik i himmelen”.

“Himmelen!?”, svarede Jens. “Nej nej, , jeg  er blevet genfødt –  som kanin”.

——

Som Storm P. engang har sagt: “Det er svært at spå, – især om fremtiden”.

I ‘den pentagrale vision’, der er et 5-dimensionelt integralt, dvs helhedsorienteret landkort over livet og vores udviklingsmuligheder, beskæftiger jeg mig med fem forskellige tidsoplevelser. ud over fremtiden, som den ovenstående anekdote så sjovt  beskriver, har vi fokus på fortid, nutid, samtid og cyklisk tid på mine kursusforløb. Det er fem tidsfænomener, som hver især har en langt større indflydelse på vores liv og livskvalitet, end de fleste forestiller sig.

For eksempel er det, vi kalder fremtid, ikke meget andet end mentale konstruktioner, som vi laver ud fra den fortid vi kender. Vores erfaringer sætter store begrænsninger i forhold til vores forestillinger om fremtiden. Vi er med andre ord nødt til at arbejde med begge dele for at skabe en bedre retning i vores liv. Her ud over kunne de fleste af os få en meget højere livskvalitet, hvis vi levede endnu mere der, hvor livet faktisk foregår – nemlig her og nu. –
Hvis du har brug for inspiration til at komme mere til stede i nuet og dermed i din essens, din inderste værenskerne, så kig eventuelt nærmere på nogle af de kurser og events, jeg med jævne mellemrum tilbyder både online og i den fysiske verden. Her deler jeg ud af fire årtiers erfaring med personlig og spirituel udvikling.

mange kærlige hilsner

Ole (Lukøje) Vadum Dahl

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Hvad du ønsker skal du få – eller?

Hvad du ønsker skal du få – eller?

Måske vi går og drømmer om mirakler og forvandling, og ønsker os så inderligt, at lykken står os bi. Men sidder vi på hænderne og håber uden handling, så ligger vi som vi har redt, mens lykken går forbi. Ole Vadum Dahl I Jerusalem skulle der efter sigende være en...

Historien om de tre munke

Historien om de tre munke

Godnathistorier for voksne 8 Måske kender du historien om de tre munke. Munkene kommer fra hvert deres munkeorden og har en meget from og beskeden snak om fortrinene ved hvert deres kloster. Den første munk siger: "I må indrømme, at hvad angår samarittertjeneste og...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv