Bliv bedste ven med dine værste sider

Kategori:

Har du en side af dig selv, som måske er lidt for ansvarlig, og som tror at verden går af lave, hvis du ikke har styr på det hele? Eller er der mon en side af dig, som er for flink, og ikke får sat grænser, og derfor får taget for meget på dig? Kender du din indre perfektionist eller den dømmende side af dig som let kan finde ikke blot 5 men måske 25 fejl hos andre? Eller er det din indre forsigtig-per som får dig til at tøve og til ikke at få nok ud af dit liv?
Måske er du en af dem, som har en  meget aktiv indre kritiker. Det gælder for mange af os, at hvis vi sagde det samme til vores venner, som vi siger til os selv, så havde vi nok ikke nogen venner!

Problemet med alle disse sider af os selv er, at de er ubevidste for os det meste af tiden. Når vi først bliver taget af stress, jalousi, nedtrykthed, pessimisme, skepsis, retfærdig harme, bitterhed eller andre ikke så konstruktive følelser, så er vi på en måde som søvngængere eller personer under et hypnoseshow, som ikke aner hvad vi gør.

Ingen af os vælger vel frivilligt at tage for meget ansvar på os, brænde vores lys i begge ender, sige ting til os selv, som vi får det dårligt over, eller på andre måder gøre livet svært for os selv.

Hvis ikke vi “vågner op af trancen” og opdager de roller, vi har taget i livets drama, vil vi blive kørt rundt i manegen af skiftende ubevidste personlighedssider i stedet for kreativt at skabe det liv vi drømmer om.

Noget af det helt unikke ved det 24 ugers kursus- og mentorforløb, som du har mulighed for at deltage i er, at du ikke alene får inspiration og sparring til at “vågne” op fra de ubevidste ‘trancetilstande’ og dermed med at opdage, hvem du ikke er. Men igennem en unik meditativ og eksistentiel fordybelse baseret på den pentagrale vision får du tilmed helt konkrete redskaber til at folde din essens – din dybeste værenskerne ud. Og så er vejen åbnet til varig glæde, frihed og mening.

For mig føles det som min livsopgave at facilitere udviklings- og mentoringforløb, der også holder på den lange bane, som skaber varige positive forandringer.
Det nye 24 ugers online kursus- og mentorforløb der starter den 5. oktober, er mit bedste bud på et sammenhængende udviklingsforløb med en klar rød tråd. Forløbet er baseret på mere end 40 års personlig og professionel erfaring med terapi, coaching, mentoring og meditation. Samtidigt er det også en enorm praktisk værktøjskasse med et overflødighedshorn af konkrete redskaber til hele dit liv. Her er rigeligt til at sikre dig en dyb og positiv udvikling i flere år frem.
Kom og vær med.

Læs mere om forløbet her: https://idacademy.dk/mentorforloebet/

Hvis du er nysgerrig i forhold til, hvordan det foregår, og hvad indholdet mere specifikt er, så deltag i et af de to online inspirationsmøder’,  via Zoom, som er arrangeret hhv. den 23. og den 30. september.

KLIK DIG IND HER

– Det er gratis at være med på de to online webinars.

 

Mange kærlige hilsner
Ole

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Webinars

ID Academy & Ole Vadum Dahl

Tilmeld dig og læs mere om forskellige webinars og inspirationsmøder – helt gratis

TILMELD DIG 〉

IDimensions

Bliv en del af vores online kursusafdeling

På IDimensions……

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Hvem er du loyal overfor?

Hvem er du loyal overfor?

“Der er stor forskel på, om vi er loyale overfor andres forventninger, eller om vi er tro overfor vores dybeste værdier i livet. I det første tilfælde kan du være så godt som sikker på at miste dig selv. I det andet at meningen med og glæden ved livet vokser”. - Ole...

Hvem er du?

Hvem er du?

Hvem er du? Hvem er det, der kigger ud af dine øjne lige nu? Hvem er det, der læser dette indlæg i dette øjeblik? “Mig”, - tænker du måske! - Og ja, men hvem er du? Hvis du er bare en lille smule bevidst om dig selv, vil du have lagt mærke til, at dette ‘mig’ faktisk...

Indre vejledning

Indre vejledning

Det var en fredfyldt sensommerdag ved havet, og Lise gik tur langs den øde strand for at få lidt ro på sit bekymrede sind. Den var helt gal med økonomien igen, og Lise ville ønske, at hendes intuition kunne fortælle hende, hvad hun skulle gøre ved problemet. Kunne...

Online Mentorforløbet

24 ugers online forløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv