Hvor kommer lykken fra?

Kategori:

Jagter du som så mange andre lykken udenfor dig selv? Tænker du, at glæden og meningen med dit liv kommer med et godt parforhold, et bedre job, en bedre økonomi etc.? –
Og ja, en dejlig kæreste, en fed karriere, en bedre løn og andre ydre omstændigheder kan godt give os en midlertidig lykke, men den varer som regel kort tid, fordi den er betinget af noget udenfor os selv. Ydre omstændigheder ligger for største delens vedkommende udenfor vores kontrol og ændre sig i det hele taget konstant, og dermed bliver ‘lykken lunefuld’.

Der er en dybere lykke, som kommer indefra, og som ikke er betinget af noget som helst udefra kommende. Når vi finder ind i essensen, vores inderste værenskerne, vores dybeste identitet, strømmer der her fra en uudtømmelig glæde, mening og kærlighed, som ikke kommer og går med det, der sker i vores ydre liv.

Paradokset er, at “den som har, skal mere gives”. Når vi allerede er fyldt op med følelsen af kærlighed og glæde indefra, begynder verden pludselig på forunderlig vis også at begunstige os udefra. – Nu har vi noget af dele med hinanden i stedet for at skulle fravriste andre kærlighed, omsorg, interesse osv.

Hermed er vi også frie til at leve og elske uden angsten for at miste eller være forkerte.

Uanset om du deltager på mit 1-årige online mentorforløb eller på min 5D Coachuddannelse, vil arbejdet med at finde ind i essensen og folde det smukkeste og fineste ud af, hvem du er, være den røde tråd i forløbet.

Se mere og tilmeld dig eventuelt her:
5d-mentor.dk
5d-coach.dk

Hvis du gerne vil have en lille personlig ‘smagsprøve’ på det, jeg beskriver ovenfor, så kom og vær med på en af mine åbne online aftenworkshops med titlen ‘Ind i essensen’.
Læs mere og tilmeld dig: Klik her

Pris 150kr.

I en atmosfære af varme, humor og stilhed vil vi fordybe os ind i essensen sammen. Aftenen slutter med spørgsmål og svar om udvikling, relationer og spiritualitet.

Mange kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Selvudvikling, selvindvikling eller selvafvikling?

Selvudvikling, selvindvikling eller selvafvikling?

”Selvudvikling er ikke at udskifte vores negative forestillinger om os selv med et mere positivt selvbillede. Egentlig selvudvikling er at fremelske noget smukt og forunderligt, som allerede eksisterer inde i os” Ole Vadum Dahl Den berømte italienske kunstner...

Er virkeligheden virkelig?

Er virkeligheden virkelig?

”Uanset hvor tæt tågen er i dit liv, skinner solen altid lige bag skyerne” Ole Vadum Dahl Kender du det? Du sidder i flyet på startbanen, klar til take off på en grå og halvmørk vinterdag. Det har været gråt, grumset og halvmørkt i flere dage, og solen har slet ikke...

Er du interessant, eller er du interesseret?

Er du interessant, eller er du interesseret?

“Langt større end den kortvarige glæde ved at  være interessante for andre, er den dybe og varige glæde ved at være interesseret i livet.” Ole Vadum Dahl Har du lagt mærke til, at det er et hårdt job at være god nok, attraktiv nok, interessant nok osv. osv. for andre?...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv