Fra længsel til kærlighed i lange baner

Sådan kan du forvandle længsel og savn til overskud og glæde.

De fleste af os leder enten desperat efter nogen, som kan opfylde vores drømme om kærlighed, omsorg, nærvær og oprigtig interesse, eller vi forsøger at dulme ubehaget ved længslen ved at stimulere os selv med usunde ting, gå shop-amok, eller lave andre overspringshandlinger. – . Vi længes måske efter at være et med et andet menneske, at blive mødt i vores behov eller efter at møde nogen, der virkelig forstår os, anerkender og respekterer os osv.

Men har du lagt mærke til, at jo mere trængende vi bliver i forhold til at mærke kærlighed og nærvær fra andre, jo mere tilbøjelige er de ofte til at række sig og løbe skrigende væk. Hvem har vel også lyst til at blive suget tynd for energi og få som job at udfylde tomheden og garantere for eksistensberettigelsen for et andet menneske?

Hvis du føler dig virkelig needy, så se lige videoen. Her får du et tip til, hvordan du kan fylde dig selv ud, så du har noget at komme med. Det gør dig langt mere attraktiv og elskelig.

kærlige hilsner
Ole

PS: Læs om 5D Relations-coach her: https://vadumdahl.dk/relationscoach/

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv