Selvrespekt og integritet, opskriften på et liv med glæde og mening

Kategori:

Hvordan kan vi få en større selvrespekt?

Selvrespekt er en af de 4 slags selvfølelse, som jeg fortæller om i denne syvende video i min lille serie med titlen ’Trivsel og identitet’. Graden af selvrespekt og dermed evnen til at leve med integritet har rigtig meget med vores værdier at gøre. Det forklarer jeg mere indgående i denne video.

Men hvad er vores værdier egentlig for en størrelse? – Jeg definerer det som det, der har størst værdi og dermed er vigtigst for os i livet. Jeg er ret sikker på, at hvis vi bliver spurgt om, hvad vores værdier er, vil de fleste af os svare med ord som kærlighed, menneskelighed, frihed, glæde, respekt, rummelighed, kreativitet, solidaritet, loyalitet, ærlighed, sundhed og lignende positive begreber. – Hvad siger du? – Hvad er dine livsværdier og idealer? men er det i virkeligheden det du siger, der er dine værdier, eller er det mon i virkeligheden den måde du lever på, som viser, hvad der reelt er vigtigst for dig? Forstår du, hvad jeg mener? Se lige denne korte video og lad mig dele nogle af mine erfaringer omkring, hvordan vi kan få vores værdier og vores liv til at gå op i en højere enhed, så vi kan leve med endnu mere integritet og dermed kan højne vores selvrespekt betragteligt.

Jeg er altid glad for et like. Så ved jeg, at du har fået et eller andet ud af at se videoen. Og husk at abonnere på min Youtube-kanal, hvis du vil have besked, når der kommer flere videoer i samme serie eller af samme slags.

 

Hvis du vil gøre en kæmpe forskel !

Har du lyst til at være med til at gøre en positiv forskel i verden og bidrage til både din egen og andre menneskers trivsel og livskvalitet? – Hvis ja, vil jeg gerne invitere dig til at kigge nærmere på to uddannelsesforløb, som jeg har haft fornøjelsen af at udvikle og lancere i Danmark.

Er du eksempelvis fascineret af menneskelige relationer og kommunikation, tilbyder jeg en 20 ugers relationscoach-uddannelse med teori, praktisk færdighedstræning og supervision, der vil give dig en værktøjskasse med kraftfulde metoder til at udvikle menneskers relationskompetencer. Da vores evne til at relatere og kommunikere er altafgørende for vores livskvalitet og generelle trivsel, kan jeg ikke forestille mig noget vigtigere sted at sætte ind og gøre en forskel. Se mere på http://www.5d-relationscoach.dk

Kunne du tænke dig at gøre en forskel der virkelig batter for andre og deres selvfølelse, vil jeg anbefale, at du går ind på https://www.idacademy.dk og kigger på den 4-årige ID Psykoterapeutuddannelse, som netop arbejder med både de velfungerende og de mere udfordrende og livshæmmende sider af vores personlighed og med den mere eller mindre positive selvfølelse, som følger med de forskellige sider. ID Psykoterapeutuddannelsen, som jeg grundlagde i 1998, er i dag en anerkendt holistisk psykoterapiuddannelse, som både er certificeret af Dansk Psykoterapeutforening og kvalitetsgodkendt efter de tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeutuddannelser.

ID Academy der udbyder den 4-årige ID Psykoterapeutuddannelse, er et af Danmarks absolut førende uddannelsessteder for psykoterapi, har eksisteret lige så længe som uddannelsen, og har afdelinger i både København og Århus. Der starter uddannelseshold i april og oktober i København og i maj og november i Århus. – Så skynd dig at ansøge nu, hvis du skal nå at være med i år!

Mange kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

5 trinløse trin ind til dit essentielle selv

5 trinløse trin ind til dit essentielle selv

Guidet meditation - Trivsel og identitet del 8 I denne ottende og sidste video i min lille serie om selvfølelsen fokuserer vi igen på det essentielle selv, vores dybeste oplevelse af identitet og af at være til. I de foregående videoer har jeg præsenteret fbåde...

Den frydefulde vej til en bedre selvværdsfølelse

Den frydefulde vej til en bedre selvværdsfølelse

Trivsel og identitet del 6 Higer du efter andres anerkendelse ? - Går du  sommetider på kompromis med dine egne ønsker og værdier for at få andres accept? - Bliver du en gang imellem lidt for ‘pleasende’ for at blive  værdsat af andre? Hvis ja, så reagerer du som de...

Du har allerede gjort det meget bedre end du tror!

Du har allerede gjort det meget bedre end du tror!

2 veje til en bedre selvtillid Hvad mener jeg mon med det? Se videoen nedenfor og find ud af, hvad jeg taler om. Hvis du abonnerer på min Youtube-kanal eller min nyheds-mailingliste, har du måske set de fire foregående videoer i denne lille serie om hhv. selvtillid,...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv