5 trinløse trin ind til dit essentielle selv

Kategori:

Guidet meditation – Trivsel og identitet del 8

I denne ottende og sidste video i min lille serie om selvfølelsen fokuserer vi igen på det essentielle selv, vores dybeste oplevelse af identitet og af at være til.
I de foregående videoer har jeg præsenteret fbåde selvtillid, selvværd, selvrespekt, og det jeg kalder for ‘selv-væren’. Oplevelsen af ‘bare at være’ uden narrativer og forestillinger om sig selv. I stedet for at forklare det essentielle selv og oplevelsen af selv-væren med flere ord, vil jeg her invitere dig med på en lille guidet meditation, hvor du selv har mulighed for at mærke, hvad jeg taler om.

Så sæt bare 18 minutter af dit lange liv af til at stoppe op, slappe af og nyde oplevelsen af dit dybeste væsen, din sjæl uden overhovedet at skulle anstrenge eller koncentrere dig. Det handler grundlæggende om at give slip – og vel at mærke give slip ind i en dejlig følelse af i dybeste forstand at være den, du oprindeligt set er.

Rigtig god fornøjelse.

Jeg er som altid glad for et like, hvis du kan lide videoen og den guidede meditation

mange kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Den frydefulde vej til en bedre selvværdsfølelse

Den frydefulde vej til en bedre selvværdsfølelse

Trivsel og identitet del 6 Higer du efter andres anerkendelse ? - Går du  sommetider på kompromis med dine egne ønsker og værdier for at få andres accept? - Bliver du en gang imellem lidt for ‘pleasende’ for at blive  værdsat af andre? Hvis ja, så reagerer du som de...

Du har allerede gjort det meget bedre end du tror!

Du har allerede gjort det meget bedre end du tror!

2 veje til en bedre selvtillid Hvad mener jeg mon med det? Se videoen nedenfor og find ud af, hvad jeg taler om. Hvis du abonnerer på min Youtube-kanal eller min nyheds-mailingliste, har du måske set de fire foregående videoer i denne lille serie om hhv. selvtillid,...

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv