Essential Life Practitioner (ELP)

LEV DIN ESSENS I PRAKSIS
Tilmeld

Ole Vadum Dahl
Tilbyder med ESSENTIAL LIFE PRACTITIONER-FORLØBET et intenst udviklingsforløb, som bl.a. er baseret på:

Bæredygtighed

Essential Life Practitioner-forløbet sigter på at give dig tilstrækkeligt med erfaringer og psykologisk værktøj til, at du efterhånden kan erstatte dine lejlighedsvise eller måske endda sjældne højdepunktsoplevelser” i dit liv med en mere permanent oplevelse af glæde, mening, frihed og forbundethed.

Humor

Ole er kendt for at dele sine dybe eksistentielle og spirituelle erfaringer på en uhøjtidelig og ofte meget humoristisk måde, så Oles kurser er også i høj grad præget af glæde og latter.

Erfaring

På dette forløb deler Ole sine mere end 35 års personlige og professionelle erfaringer med menneskelig udvikling. Som mentor vejleder Ole ud fra sine egne erfaringer frem for at formidle teori. Når Ole præsenterer dig for teoretiske begreber er det derfor primært for at sætte begreber på egne erfaringer.

Dynamik

Forløbet er baseret på en levende og dynamisk undervisningsform med en rigtig fin balance mellem kropslig udfoldelse, følelser, tanker og meditativ ro.

Indsigt

Med den essentielle livspraksis vil du få et nyt sprog og vigtige nye begreber til at kunne sætte både dine egne og andre menneskers eksistentielle eller spirituelle oplevelser ind i en større forståelsesramme. Når vi beskæftiger os med dybe eksistentielle temaer og den transpersonlige dimension af os, er det vigtigt at have nogle gode “landkort” at navigere efter.

De 5 "opper"

I forløbet arbejdes der med 5 fantastiske måder at “oppe” sig på.

Jordforbindelse

Ole Vadum Dahl har en meget praktisk tilgang til spirituel udvikling. Som mentor deler han sine egne erfaringer gennem mere end 35 år med dig og giver dig masser af konkrete måder at omsætte dine indsigter og oplevelser på i din almindelige hverdag efter modulerne.

Rummelighed

Oles kurser og workshops foregår i en usædvanlig åben, hjertelig og gensidig respektfuld atmosfære med plads til forskellige mennesketyper, baggrunde og erfaringer.

Sammenhæng

Hele ideen med den essentielle livspraksis er at få din essens, din inderste værenskerne og din praktiske hverdag til at gå op i en højere enhed. Det er bl.a. derfor, Ole Vadum Dahl kalder sin tilgang til udvikling for den essentiel ‘livspraksis’.

Ole Vadum Dahl

“Før du kan tænde lys for andre, må du først tænde dit eget”

Essentiel Life Practitioner-forløbet kan enten tages som et afrundet forløb i sig selv, eller det kan være den første obligatoriske del af en egentlig Essential Life mentoruddannelse. Forløbet består af fem forlængede weekendmoduler, der hver især har et særligt fokus på et af de fem ‘opper’ i Ole Vadum Dahls unikke pentagram.

Ole Vadum Dahl

Essential Life Practitioner forløb

Pentagrammet

krop - sind - ånd - kultur - natur

 

Indhold

At vågne op

  1. modul

At vokse op

2. modul

At rydde op

3. modul

At åbne op

4. modul

At lyse op

5. modul

Pentagrammet

Om de 5 opper

Om de 5 aspekter

Om de 4 slags selvfølelse

ELP

ud af form

åbn hjertet

ind i essensen