Sted, dato og pris

Køge

Essential Life Practitioner-forløbet bliver afholdt på et dejligt kursuscenter, Bag Haverne, som ligger midt inde i Køge. Det er trukket væk fra selve gågaden og ligger inde i en gård, så der er fred og ro – og samtidig har man café-livet lige tæt ved. Adressen er: ID Academy – Bag Haverne 20U – 4600 Køge.

Essentiel Life Practitioner-forløbet:

HOLD E4: 19.500 kr.
Modul 1: den 19.-21. juni 2020, fredag til søndag.
Modul 2: den 28.-30. august 2020, fredag til søndag.
Modul 3: den 8.-11. oktober 2020, Åbne op-modulet retreat, torsdag til søndag.
Modul 4: den 4.-6. december 2020, fredag til søndag.
Modul 5: Dato på vej

 

Bonus Online-område med videooptagelser

Som en nyhed, så får du nu som ELP-deltager adgang til et nyt kursistområde, hvor du vil finde artikler, videoer m.m. om de enkelte moduler.

Som en del af dette, har vi opsat små kameraer i salen som filmer Ole under hans oplæg. Dele af optagelserne vil nemlig blive gjort tilgængelige for dig efter de enkelte moduler.

Andre betalingsmåder:

Depositum: 5000 kr. ved tilmeldingen. Herefter 10 månedlige rater af 1550 kr. = 20.500 kr. ialt.
Eller –
Rabat på 1000 kr. ved indbetaling af hele beløbet senest 3 mdr. før opstart af 1. modul = 18.500 kr. ialt for alle 5 moduler.

Betingelser ved framelding:

Fortrydelsesret:
Du har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor aftalen blev indgået.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os, ID Academy A/S, c/o Ulla Lau, Randersvej 14, 8600 Silkeborg, cvr. nr. 25816951, info@vadum.dk, tlf. 70261636, din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring – f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail. Du kan benytte den standardfor-trydelsesformular der er link til herunder, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse:
Hvis du udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig – se dog nedenfor under overskriften Tilmelding foretaget senere end 14 dage før kursusopstart – uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
Tilmelding foretaget senere end 14 dage før kursusopstart:

Hvis du tilmelder dig et kursus senere end 14 dage før kursets opstart – det vil sige et kursus med opstart inden fortrydelsesfristen er udløbet, skal du ved udøvelse af fortrydelsesretten betale os et beløb, som står i forhold til omfanget af de undervisningstimer der har været afholdt frem til det tidspunkt, hvor du informerede os om din udøvelse af aftalens fortrydelsesret, sammenholdt med timeantallet for det fulde bestilte undervisningsforløb.

Overnatning

På 4. modul, som er et meditativt retreat, er både kost og overnatning på fler-sengs værelser inkluderet i kursusafgiften.

Hvis du ønsker enkeltværelse under retreatet, skal det bestilles forud, vi kan kun imødekomme ønsket i det omfang, der er plads, og der betales normal pris.

De øvrige moduler er eksternat, og overnatning er frivillig.

På Drueholm er Prisen 150 kr. pr. nat for en seng på et 2-4 personers værelse og 300 kr. for enkeltværelse. Værelserne er pæne, lyse og velholdte rum, som emmer af hygge.

Det er først til mølle omkring værelserne, så hvis du vil reservere enkeltværelse, skal du være ude i god tid. Vi har kun et begrænset antal enkelt-værelser.

Mødetider

Fredag: kl. 15.00 – 21.00
Lørdag: kl. 10.00 – 17.30
Søndag: kl. 10.00 – 16.00