Ind i essensen aftenworkshops

– Meditativ fordybelse og inspirerende indsigter

Kom og lad dig guide ind i dybere lag af din væren og få inspiration til at leve et liv, hvor spiritualitet og det almindelige gode hverdagsliv går op i en højere enhed.

I mere end 30 år har Ole Vadum Dahl delt ud af sine eksistentielle og spirituelle erfaringer gennem bøger, kurser og uddannelsesforløb, og siden 2015 har han bl.a. turneret rundt i hele landet med en særdeles populær meditativ aftenworkshop, som han kalder “Ind i essensen”.

Hver aftenworkshop starter med en kort introduktion efterfulgt af 30-40 minutters guidet og stille meditation. Herefter taler Ole intuitivt om et eksistentielt eller spirituelt emne. Efter en kort pause vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få personlig sparring. Der vil også lejlighedsvist blive introduceret  små kraftfulde øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i dit daglige liv.

Kom og oplev Ole Vadum Dahls unikke evne til at guide mennesker ind i meditation og dybe lag af deres væren, og oplev hvor inspirerende det er at høre en formidler, som har en sjælden evne til at gøre selv komplekse emner let forståelige.

Da Ole altid guider og taler ud fra en intuitiv fornemmelse for de mennesker, som er til stede, i lokalet, vil hver aftenworkshop være meget forskellig. Du kan derfor med fordel deltage flere gange.

Datoer for “Ind i Essensen Workshops”:

Nye datoer på vej

Vores til tider overdrevne trang til ydre frihed er egoets velmenende forsøg på at kompensere for den manglende kontakt til sjælens uendelige indre frihed.

Ole Vadum Dahl

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.