Sjælemøde aftenworkshop

– Hjertevarme og inspirerende indsigter

Har du lagt mærke til, at når vi møder hinanden helt åbent og sårbart i ordets positive forstand, uden at ville præsentere et bestemt billede af os selv, uden at forsøge at leve op til bestemte forventninger – så kan der opstå et meget dybt og ordløst møde, som nærer os og giver os følelsen af både mening og forbundethed?

Forudsætningen for den slags inderlige møder med andre mennesker – som af og til bliver kaldt for sjælemøder, er at vi møder hinanden fra vores essens, vores dybeste og mest oprindelige identitet.

Denne aftenworkshop med Ole Vadum Dahl handler om, hvordan vi dels kommer dybere ind i en umiddelbar fri oplevelse af ‘bare at være’, og hvordan vi møder andre mennesker der fra.

Hver aftenworkshop starter med en kort introduktion efterfulgt af 15-20 minutters guidet og stille meditation. Herefter guider Ole deltagerne igennem en række både tankevækkende og underholdende øvelser, som  giver dig en klar oplevelse af, hvor meget dybere og mere tilfredsstillende forhold vi kan have til hinanden, når vi møder hinanden fra essens til essens eller sjæl til sjæl.

Efter en kort pause vil der være mulighed for at stille spørgsmål og få personlig sparring. Ideen med workshoppen er at give dig både indsigter og små kraftfulde øvelser, som du kan tage med hjem og bruge i dit daglige liv.

Da Ole altid guider og taler ud fra en intuitiv fornemmelse for de mennesker, som er til stede, i lokalet, vil hver aftenworkshop være meget forskellig. Du kan derfor med fordel deltage flere gange.

Datoer for Sjælemøder:

Nye datoer er på vej.

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.