5D Webinars

– 5 nøgler til bedre kommunikation. Hvordan kan vi kommunikere endnu bedre og udvikle os gennem vores relationer? Vores forhold til andre mennesker giver os en enestående mulighed for at udvikle os personligt og spirituelt på en måde, som ændrer selvudvikling fra at være en form for ‘legaliseret selvoptagethed’ til at være en gensidigt givende proces, der reelt højner livskvaliteten for alle involverede parter.

Et webinar om 5D-tilgangen til coaching – helt konkret og i praksis. I denne video indleder jeg med at fortælle om en række personlige oplevelser fra mit liv, og fortæller om det, som jeg henholdsvis betragter som ubetydelige og meningsfulde mirakler. Jeg håber, du får motioneret smilebåndet undervejs.

Hvis du overvejer at uddanne dig til psykoterapeut, eller er i processen med at skulle beslutte, hvor du vil tage en psykoterapi-uddannelse, så gør dig selv den tjeneste lige at se denne video, inden du beslutter dig. Brug bare en enkelt time af dit liv på at se mit oplæg, inden du investerer rigtig meget tid og penge i en psykoterapeutisk uddannelse, der tager minimum 4 år, – i hvert fald hvis den skal være certificeret af Dansk Psykoterapeut-forening og kvalitetsgodkendt efter de tværministerielle kriterier for private psykoterapeut-uddannelser. Det er vigtigt, at du vælger lige nøjagtigt den psykoterapeut-uddannelse, som passer til dig, dit gemyt og dine drømme, og uanset om du skulle vælge at tage din psykoterapeutuddannelse hos os på ID Academy eller et andet sted, håber jeg og tror jeg, at du er bedre klædt på i forhold til at tage beslutningen, efter at du har set denne video. Se den her, og giv den gerne et like, hvis du kan lide indholdet.

Webinar med Ole Vadum Dahl

Læs mere på http://www.5dcoach.dk

ID Academys 4-årige psykoterapeut-uddannelse er den eneste holistiske uddannelse i Danmark, der samtidig er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening. Vi arbejder med det hele menneske indenfor 5 grundlæggende perspektiver: Krop, Sind, Ånd, Kultur og Natur.

Hvis du vil se flere videoer, så gå til min YouTube kanal her: https://www.youtube.com/channel/UCyaBTf3oez0rnExZqUhpIuA

Husk at abonnere på kanalen, hvis du gerne vil have en meddelelse, når der kommer nye videoer.