Kurser & Retreats

Selvindsigt

Tidspunkt:
Den 04. – 07. juni 2020: Aflyst grundet corona

Der er så uendeligt meget mere til hvem vi er, end vi tænker og føler. På dette efterhånden legendariske 4-dages retreat, tager Ole Vadum Dahl dig med på en fascinerende rejse ind i de dybere lag af din bevidsthed og din inderste oprindelige identitet.

På retreatet vil vi på både stille og dynamiske måder arbejde med et spørgsmål, som mennesker gennem årtusinder har stillet sig selv, nemlig “hvem er jeg”.

I vores daglige liv er vi stort set alle identificeret med vores historie, alder, køn, job, sociale status, evner, tanker, følelser osv.

Men er det, hvad vi dybest set er?

Ifølge Ole Vadum Dahl har vores dybeste ‘sande’ natur dog intet med roller, etiketter eller selvbilleder at gøre.

Vi er så meget mere end det…

Ved dag for dag at dykke dybere ind i spørgsmålet “Hvem er jeg” på en både psykologisk og meditativ måde, vil vi i løbet af retreatet få en direkte erkendelse af vores essens, vores dybeste værenskerne, og identitet, der er en uudtømmelig kilde af fred, glæde, kærlighed og frihed.

Programmet
I praksis starter hver morgen med en times kropslig dynamisk meditation og hver eftermiddag slutter tilsvarende med fysisk udfoldelse.

Herudover er dagene struktureret med en blanding af perioder med stille meditativ fordybelse og ‘inquiry’-runder, hvor du sammen med de øvrige deltagere fordyber dig i mysteriet om, hvem du er i mere eksistentiel og spirituel forstand.

Formålet med processen er at give dig en direkte ordløs erkendelse af din essens, dvs. din egentlige ‘sande’ natur.

Du vil komme til at opleve, at der er en tid før og efter dette retreat. Tusindvis af mennesker har gennem de mere end 25 år, hvor Ole har afholdt denne transformative proces, oplevet en højere grad af varig indre ro, klarhed og centrering efter retreatet.

OBS.: Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i forhold til den ydre verden i de fire dage retreatet vare.

Der er opsat små kameraer i salen som filmer Ole under hans oplæg. Dele af optagelserne vil som en lille bonus blive gjort tilgængelige for dig efter retreatet.

Praktiske oplysninger
Rammerne omkring dette livsforandrende retreat er det smukke Drueholm, som ligger roligt og naturskønt imellem Køge og Ringsted.

Mødetider:
Torsdag: 15-22
Fredag: 7-22
Lørdag: 7-22
Søndag: 8-16

Pris: 4500,-

…Ved køb af to billetter samtidig får du 1200 kr. rabat, så du sparer 600 kr. pr. billet. Skriv gerne navn og adresse på nr. 2 tilmeldte i feltet “Bemærkninger til ordren”, når du skal til at indskrive dine oplysninger.

Inklusiv vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser.

Workshop-ansvarlige: Ole Vadum Dahl og Dorthe Leonora Vadum Dahl.

Tilmeld dig: KLIK HER

Retreat

Dato bliver i efteråret 2020 Tilmeld dig:

Menneskelig kærlighed og empati har uendeligt mange dybder og facetter. På dette retreat, tager Ole Vadum Dahl dig med på en rejse ind i hjertet bag hjertet. Dette retreat er en enestående chance for at genfinde din indre ro og udvide din kapacitet for nærvær og empati.

Ifølge Ole Vadum Dahl er meditation og spirituel udvikling ikke udelukkende en slags åndelig wellness, hvor vi hver især har mulighed for at finde indre ro og mening med livet. Dybere meditative processer handler i endnu højere grad om at åbne hjertet og finde ind til nye niveauer af kontakt og medfølelse med andre.

Når vi er i stand til at møde andre åbent fra ‘hjertet bag hjertet’, dvs. fra vores kærlige og tillidsfulde inderste værenskerne, uden masker eller forstyrrende forestillinger om os selv, har vi mulighed for at opleve en fuldstændig fri og empatisk kontakt med andre.

Denne kontakt overgår noget, vi sædvanligvis oplever, selv med mennesker vi ellers er tæt på. Det er, hvad Ole ofte kalder et ‘sjælemøde’.

Fra vores essens har vi mulighed for at indgå i et dybt ordløst fællesskab, hvor vi får en direkte eksistentiel erkendelse af, at vi alle på et dybt plan, er bevidsthedsmæssigt forbundet og derfor ikke adskilte og alene.


Programmet i praksis:
Ole Vadum Dahl vil på dette livsforvandlende retreat guide os gennem en række fascinerende processer, der, dag for dag, tager os dybere ind i oplevelsen af ‘vi’.

Gennem daglige stille meditationer med fokus på hjertet, får vi på dette retreat lejlighed til at opdage dybere lag af empati og kærlighed, som vi kan tage med hjem og berige vores hverdag med.

  • Morgen-, eftermiddags- og aftensessionerne startes med en times stille opmærksomhedsmeditation, hvor der kun lejlighedsvist bliver guidet.
  • De mere strukturerede processer og guidede meditationer foregår i tiden ind imellem de tre faste stille perioder.
  • Hver eftermiddag bliver afrundet med en times dynamisk kropslig meditation, som involverer åndedræt, bevægelse m.m.

Ved starten af retreatet vil der dog blive givet klare instruktioner og guidninger, så vi kommer godt i gang.

OBS.: Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i forhold til den ydre verden i de fire dage.

Der er opsat små kameraer i salen som filmer Ole under hans oplæg. Dele af optagelserne vil som en lille bonus blive gjort tilgængelige for dig efter retreatet.


PRAKTISKE OPLYSNINGER
Sted: Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted.

Pris: 4500 kr.
Bemærk at du får en rabat på 1200kr., hvis I tilmelder jer 2 eller flere sammen. Prisen for to personer er altså 7800kr.

Inklusiv vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser.

Mødetider:
Torsdag: 15-21
Fredag: 9-21
Lørdag: 9-21
Søndag: 9-16

Tilmeld dig: KLIK HER