KÆRLIGHED PÅ GUDERNES Ø

KURSUS- OG WELLNESS-REJSE PÅ BALI FOR PAR Tilmeld dig rejsen

Med Dorthe Leonora & Ole Vadum Dahl

Dette parforholdseventyr består af 15 dage på Bali

4 dage på egen hånd inklusiv ankomst og afrejsedage.

6 kursusdage.

2 hele sightseeing-dage.

Dorthe & Ole

Læs rejsebeskrivelsen

 

 

 

 

 

 

 

PROGRAMMET FOR DE SEKS KURSUSDAGE SER SÅDAN UD

Udvikling og wellness for parforholdet

Lad parforholdet blomstre på gudernes ø

Med Balis smukke natur, fortryllende atmosfære og hjertevarme befolkning som ramme, vil vi tage jer med på en kærlighedsrejse dybere ind i parforholdet. På kurset tager vi fat på ni vigtige temaer i et kærlighedsforhold, nemlig:

K: Kærlighed
Æ: Ærlighed
R: Respekt
L: Leg
I: Inderlighed
G: Glæde
H: Helhed
E: Enhed
D: Dybde

Kursusdage i magiske Ubud

To dage fra Kl. 10-17 efterfulgt af en hel dag på egen hånd.

Temaer for kursusdag 1 og 2:

Kærlighed

Kærligheden har et utal af forskellige udtryk, afhængigt af om det handler om relationen til vores partner, familie, børn, venner eller til os selv for den sags skyld. Dette kursus sætter fokus på kærlighed og udvikling i parforholdet og dermed også på den erotiske kærlighed.

Derfor starter I kurset med at få et fascinerende indblik i kærlighedens veje og udviklingsstadier, ligesom i får nye redskaber til at afstemme forventningerne mellem jer og til at styrke kærligheden til hinanden.

Ærlighed

Ærlighed er ikke at pege fingre eller sige sin uforbeholdne mening om den anden. Den form for misforstået ærlighed skaber blot afstand og lægger en dæmper på kærligheden.

Gennem en række tankevækkende øvelser vil vi vise, hvordan I kan være 100 procent ærlige på en helt ny måde, der bringer jer endnu tættere på hinanden og som får kærligheden til at vokse.

Respekt

Den dybeste betydning af ordet respekt er, at vi igen og igen (re) bliver ved med at se (spekt) hinanden med friske øjne. De fleste erstatter dog med tiden denne åbenhed med fastlåste forestillinger og forventninger, og dermed siver gnisten og mystikken langsomt ud af forholdet.

På kurset vil I derfor også få inspiration til nye måder at ‘re-spektere’ hinanden på, som i høj grad kan forstærke jeres tiltrækning til og nydelse af hinanden.

Kursusdage i smukke Lovina

2 dages kursus fra kl.10-17 efterfulgt af en hel dag på egen hånd.

Temaer for kursusdag 3 og 4:

Leg

Det er ikke kun børn, der udvikler sig gennem leg. Det gør vi voksne også, og samtidigt får legen os ud af hovedet og ind i kroppen her og nu. Det er også i høj grad med til at styrke sanseligheden.

På kurset vil I ikke alene få inspiration til at bringe mere leg og sanselighed ind i jeres parforhold. Vi vil også præsentere jer for nogle sjove bevidstgørende lege, som I kan bruge til at bryde ud af eventuelle problematiske roller og reaktioner i hverdagen derhjemme.

Inderlighed

Uden en dyb inderlighed imellem jer vil det være umuligt at have de dybe nærende sjælemøder, som gør et parforhold virkelig intimt og levende. Det vil heller ikke være muligt at udvikle seksualiteten fra blot at have sex til reelt at elske med hinanden.

Derfor vil kurset også byde på smukke øvelser til at uddybe inderligheden mellem jer, og til at forbedre balancen mellem kærlighed og seksualitet på en måde, som vil gøre erotikken endnu mere tilfredsstillende.

Glæde

Hvis vi lytter til teksterne i de gamle kærlighedssange eller blot tænker på vendingen at ‘hjerte rimer på smerte’, kunne man godt tro, at kærlighed er en noget patetisk og smertefuld affære. Når vi virkelig åbner hjertet ind til det dybeste, vil vi dog opdage, at ægte kærlighed er synonym med glæde og en frydefuld følelse af frihed.

Derfor vil vi lave nogle smukke processer, som fremelsker den glædesfyldte kærlighed i forholdet.

Kursusdage i vidunderlige Sanur

2 dages kursus fra kl.10-17 efterfulgt en hel dag på egen hånd.

Temaer for kursusdag 5 og 6:

Helhed

Naturen er opbygget af holoner, dvs. Dele der i sig selv udgør en helhed. Sådan er det også med velfungerende parforhold. Et sundt og modent forhold består af to hele selvbærende mennesker, der tilsammen udgør en smuk og naturlig helhed.

Dette kursus vil give jer spændende nye redskaber til at spejle jer i hinanden, til at forstå den unikke dynamik mellem jer, og til at blive endnu mere hele hver især og sammen.

Enhed

Mange af os forbinder ‘den store kærlighed’ med at være et med hinanden. Forudsætningen for dybe oplevelser af kærligt enhed er dog, at parforholdet består af to modne og selvstændige individer, som ikke forveksler et umodent symbiotisk afhængighedsforhold, med en reel spirituel sammensmeltning.

På kurset vil vi præsentere jer for en række øvelser, som trin for trin kan udvide jeres kapacitet for at smelte sammen i ‘stor’ kærlighed på den modne, frie og bevidste måde.

Dybde

ag enhver adfærd, uanset hvor uhensigtsmæssig den måtte være, gemmer der sig altid legitime menneskelige behov. Og uanset hvilket psykisk skjold vi gemmer os bag, vil vi altid kunne finde vores sande ansigt, vores dybeste værenskerne og menneskelighed lige bag masken.

På kurset vil vi præsentere jer for nye måder at se bag hinandens umiddelbare adfærd og personlighed på, så I dels får en forståelse af hinandens dybere bevæggrunde, og dels kan tage hjem fra Bali, ‘gudernes ø’ med en ny fornemmelse af det guddommelige i hinanden.

En magisk rejse