Selvindsigt-retreat

Selvindsigt

Tidspunkt:
Den 04. – 07. juni 2020: Aflyst grundet corona

Der er så uendeligt meget mere til hvem vi er, end vi tænker og føler. På dette efterhånden legendariske 4-dages retreat, tager Ole Vadum Dahl dig med på en fascinerende rejse ind i de dybere lag af din bevidsthed og din inderste oprindelige identitet.

På retreatet vil vi på både stille og dynamiske måder arbejde med et spørgsmål, som mennesker gennem årtusinder har stillet sig selv, nemlig “hvem er jeg”.

I vores daglige liv er vi stort set alle identificeret med vores historie, alder, køn, job, sociale status, evner, tanker, følelser osv.

Men er det, hvad vi dybest set er?

Ifølge Ole Vadum Dahl har vores dybeste ‘sande’ natur dog intet med roller, etiketter eller selvbilleder at gøre.

Vi er så meget mere end det…

Ved dag for dag at dykke dybere ind i spørgsmålet “Hvem er jeg” på en både psykologisk og meditativ måde, vil vi i løbet af retreatet få en direkte erkendelse af vores essens, vores dybeste værenskerne, og identitet, der er en uudtømmelig kilde af fred, glæde, kærlighed og frihed.

Programmet
I praksis starter hver morgen med en times kropslig dynamisk meditation og hver eftermiddag slutter tilsvarende med fysisk udfoldelse.

Herudover er dagene struktureret med en blanding af perioder med stille meditativ fordybelse og ‘inquiry’-runder, hvor du sammen med de øvrige deltagere fordyber dig i mysteriet om, hvem du er i mere eksistentiel og spirituel forstand.

Formålet med processen er at give dig en direkte ordløs erkendelse af din essens, dvs. din egentlige ‘sande’ natur.

Du vil komme til at opleve, at der er en tid før og efter dette retreat. Tusindvis af mennesker har gennem de mere end 25 år, hvor Ole har afholdt denne transformative proces, oplevet en højere grad af varig indre ro, klarhed og centrering efter retreatet.

OBS.: Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i forhold til den ydre verden i de fire dage retreatet vare.

Der er opsat små kameraer i salen som filmer Ole under hans oplæg. Dele af optagelserne vil som en lille bonus blive gjort tilgængelige for dig efter retreatet.

Praktiske oplysninger
Rammerne omkring dette livsforandrende retreat er det smukke Drueholm, som ligger roligt og naturskønt imellem Køge og Ringsted.

Mødetider:
Torsdag: 15-22
Fredag: 7-22
Lørdag: 7-22
Søndag: 8-16

Pris: 4500,-

…Ved køb af to billetter samtidig får du 1200 kr. rabat, så du sparer 600 kr. pr. billet. Skriv gerne navn og adresse på nr. 2 tilmeldte i feltet “Bemærkninger til ordren”, når du skal til at indskrive dine oplysninger.

Inklusiv vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser.

Workshop-ansvarlige: Ole Vadum Dahl og Dorthe Leonora Vadum Dahl.

Tilmeld dig: KLIK HER