Vinter-retreat 2019

Vinter-retreat 2019

Hjertet bag hjertet

Meditation og spirituel udvikling er ikke udelukkende en slags åndelig wellness, hvor vi hver især har mulighed for at finde indre ro og mening med livet. Ifølge Ole Vadum Dahl handler dybere meditative processer i endnu højere grad om at åbne hjertet og finde ind til nye niveauer af kontakt og medfølelse med andre.

Når vi er i stand til at møde andre åbent   fra ‘hjertet bag hjertet’, dvs. fra vores kærlige og tillidsfulde inderste værenskerne uden masker eller forstyrrende forestillinger om os selv, har vi mulighed for at opleve en fuldstændig fri og empatisk kontakt med andre, som overgår noget, vi sædvanligvis oplever, selv med mennesker vi ellers er tæt på. Det er, hvad Ole ofte kalder et ‘sjælemøde’.

Fra vores essens har vi i det hele taget mulighed for at indgå i et dybt ordløst fællesskab, hvor vi får en direkte eksistentiel erkendelse af, at vi alle på et dybt plan er bevidsthedsmæssigt forbundet og derfor ikke adskilte og alene.

Ole Vadum Dahl vil på dette livsforvandlende retreat guide os gennem en række fascinerende processer, der dag for dag tager os dybere ind i oplevelsen af ‘vi’, og gennem daglige stille meditationer med fokus på hjertet, får vi på dette retreat lejlighed til at opdage dybere lag af empati og kærlighed, som vi kan tage med hjem og berige vores hverdag med.

I praksis starter både morgen-, eftermiddags- og aftensessionerne med en times stille opmærksomhedsmeditation, hvor der kun lejlighedsvist vil blive guidet. De egentlige instruktioner og mere strukturerede processer og meditationer foregår i tiden ind imellem de tre faste stille perioder. Ved starten af retreatet vil der dog blive givet klare instruktioner og guidninger, så vi kommer godt i gang.

Hver eftermiddag vil blive afrundet med en times dynamisk kropslig meditation, som involverer åndedræt, bevægelse etc.

Alle pauser og tiden før og efter dagens program foregår i stilhed. Mobiltelefoner, Ipads og lignende skal være slukket under hele retreatet. Du må i det hele taget være indstillet på at ‘trække stikket’ i forhold til den ydre verden i de fire dage.

Mødetider:
Torsdag: 15-21
Fredag: 9-21
Lørdag: 9-21
Søndag: 9-16

Uge 05, den 31. januar – 03. februar 2019 Tilmeld dig: KLIK HER

 

Praktiske oplysninger

Sted: Drueholm, Slimmingevej 34, 4100 Ringsted.

Pris: 3900 kr. som inkluderer vegetarisk kost og overnatning på flersengs-værelser

Bemærk at får en rabat på 1000kr., hvis I tilmelder jer 2 eller flere sammen. Prisen for to personer er altså 6800kr. alt inklusive.

 

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.