Mangler du gnisten og intensiteten i dit parforhold? – Vil du vide hvorfor?

Den første forudsætning for at bevare glæden, kærligheden og sanseligheden i vores parforhold er, at vi bliver ved med at være åbne, nysgerrige og fordomsfrie i tilgangen til vores partner. – De fleste af os mister dog med tiden respekten for den anden og begynder mere eller mindre ubevidst at møde hinanden ud fra forudgående oplevelser og erfaringer, i stedet for at være nærværende og sanse hinanden med friske øjne og ører. Ordet respekt består af ’spekt’, der betyder at se, og af ‘re’, der betyder igen. Når vi holder op med at viske tavlen ren og møde hinanden igen og igen i et nyt nu, respekterer vi i ordets bogstaveligste forstand ikke længere hinanden og tror i stedet fejlagtigt, at vi kender hinanden, og ‘godt ved hvordan den anden er’. Hermed bliver det, der oprindeligt startede som noget spændende, levende og intenst, ofte til et noget vanepræget, forudsigeligt og desværre ofte kedeligt og ulidenskabeligt forhold.

Se lige denne korte video, og bliv lidt klogere på, hvad det er for en mekanisme i det menneskelige sind, som er hovedårsagen til, at vi mister gnisten i forholdet. I denne og de kommende videoer løfter jeg sløret for, hvordan vi kan genoplive et parforhold, som ellers er ved at afgå ved døden på grund af forudsigelighed og ubevidste fordomme. Jeg håber, at du vil give videoen et like, hvis du kan lide den.

mange kærlige hilsner
Ole Vadum Dahl

PS. Hvis du gerne vil være med til at gøre en kæmpe positiv forskell i andre menneskers liv og relationer, har jeg måske noget, du kunne være interesseret i.
En 20 ugers online relationscoach-uddannelse med masser af praktisk færdighedstræning og supervision for mennesker, der gerne vil have nye kompetencer til at hjælpe andre med at skabe nærende og meningsfulde relationer.

Se mere på http://www.5d-relationscoach.dk

Del endelig dette indlæg med alle, der kunne have glæde af at se det.

Søg på bloggen

Mere med Ole

Online

Mentorforløb

Læs mere om Ole Vadum Dahls online mentorforløb.

Læs mere her

Online

Tag en online relationscoach uddannelse

Med Ole Vadum Dahl…

LÆS MERE 〉

Lær mere

Relaterede indlæg

Online Mentorforløb

Inspiration, sparring & udvikling i et nyt perspektiv